Πέμπτη, 15 Απριλίου 2021

Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε έρωτα δίπλα σε ΑΤΜ - Η αντίδραση των περαστικών...

Σοκ!

17 Δεκεμβρίου 2020 14:45
Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε έρωτα δίπλα σε ΑΤΜ - Η αντίδραση των περαστικών...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια κατάσταση άνευ προηγούμενου κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι πελάτες μιας τράπεζας όταν πήγαν να σηκώσουν χρήματα από μια αίθουσα με ΑΤΜ. Όταν πλησίασαν στην είσοδο διαπίστωσαν ότι μέσα στην αίθουσα ήταν ένα ζευγάρι που έκανε «φόρα παρτίδα» έρωτα αδιαφορώντας για το συνέβαινε απ’ έξω.

Όλο αυτό το «γεγονός συνέβη στην πόλη Οαχάκα του Μεξικό! «Δείτε τι συμβαίνει στην Οαχάκα. Ωραίο», ακούγεται να λέει ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες. Ενώ, σάλος έχει προκληθεί στη Βρετανία, καθώς μια μητέρα τριών παιδιών «κάθεται στο σκαμνί» με την κατηγορία ότι έκανε έρωτα με ένα 14χρονο αγόρι!

Το γεγονός, δε, ότι η τράπεζα βρίσκεται δίπλα στα γραφεία της τοπικής ένωσης λειτουργών μέσης εκπαίδευσης δημιούργησε φήμες ότι το ασυγκράτητο ζευγάρι ήταν καθηγητές.

25χρονη δεσμοφύλακας έκανε έρωτα με κρατούμενο μέσα στη φυλακή (Video)

Μπελάδες με τη δικαιοσύνη θα έχει μία 25χρονη δεσμοφύλακας, η οποία έκανε έρωτα με κρατούμενο μέσα στη φυλακή, ενώ έκανε σχέση με έναν ακόμη, μόλις αυτός αποφυλακίστηκε. Ενώ, μια μητέρα και ο γιος της δηλώνουν «τρελά ερωτευμένοι» και ορκίζονται να μείνουν για πάντα μαζί παρά τη δικαστική διαταγή που τους απαγορεύει να συνεχίσουν την αιμομικτική τους σχέση

Σύμφωνα με τη Daily Mail, η Μελίσσα Γκουντγουίν έκανε έρωτα με κρατούμενο σε φυλακή στο Σίδνει. Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά, ο Λόντον και η δεσμοφύλακας έκαναν έρωτα πέντε φορές, ενώ φαίνεται ότι η νεαρή του έδινε τσιγάρα, αναπτήρες και τσίχλες, κατά παράβαση των κανόνων. Οι κατηγορίες που βαρύνουν την 25χρονη είναι παραπλάνηση της υπηρεσίας και παραβίαση των κανόνων ασφαλείας.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share