Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024

19χρονη άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους οτι τους «το δίνει δωρεάν» - Αυτό που είδαν τους σόκαρε (Video)

Αδιανόητο περιστατικό

17 Δεκεμβρίου 2020 14:20
19χρονη άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους οτι τους «το δίνει δωρεάν» - Αυτό που είδαν τους σόκαρε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μία 19χρονη blogger από την Κίνα προκάλεσε χάος αφού άνοιξε τα πόδια της μπροστά στην κάμερα και είπε σε όλους ότι τους «το δίνει δωρεάν»!

Υπάρχουν ισχυρισμοί πως περίπου 3.000 άνθρωποι πήγαν στο ξενοδοχείο που η γυναίκα είπε πως έμενε στην νότια Κίνα. Η 19χρονη Miss Ye, έχει συλληφθεί από την τοπική αστυνομία καθώς διαφήμιζε την πoρvεία, μέσα από τα social media!

Φαίνεται πως η Miss Ye είχε κάνει μία ανάρτηση που έγραφε: «Ποιος θα έρθει να με βρει να το κάνουμε... δωρεάν». Αφού έκανε την ανάρτηση, αναγκάστηκε να φύγει από το δωμάτιό της καθώς πολλοί άνθρωποι της χτυπούσαν την πόρτα.

Η αστυνομία συνέλαβε την Miss Ye σε ένα ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο Sanya Phoenix International Airport με υποψίες πως διαφημίζει την πορνεία.

Σύμφωνα με το ξενοδοχείο, η Miss Ye ζήτησε από το προσωπικό του ξενοδοχείου να την συνοδέψουν από το δωμάτιό της μέχρι το ταξί. Η Miss Ye φέρεται πως παραδέχτηκε στην αστυνομία πως έκανε την ανάρτηση με σκοπό να προσελκύσει ακόλουθους. Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό μια 26χρονη είχε χρησιμοποιήσει την κάμερα του υπολογιστής και μετά μόλις τον έκλεισε νόμιζε ότι αυτή δεν κατέγραφε το τι έκανε μέσα στο σπίτι της αλλά η πραγματικότητα ήταν πολύ διαφορετική.

Προσέλαβαν 26χρονη να προσέχει τα σκυλιά τους - Όταν κοίταξαν στην κάμερα τι είχε κάνει... (Video)

Μια 26χρονη δεν φαίνεται να είχε το μυαλό της στο πως να ικανοποιήσει τις ανάγκες των δύο σκυλιών, καθώς με όσα κατέγραψε η κρυφή κάμερα προκαλούν σοκ!

Συγκεκριμένα, η Rosie Brown είχε προσκληθεί στον γάμο του ξαδέλφου της στην Λουϊζιάνα και αναγκαστικά έψαχνε κάποιον για να προσέχει τα δύο σκυλιά της.

Έτσι, κατέφυγε στην εφαρμογή WAG! Ψάχνοντας τον κατάλληλο άνθρωπο που θα τα ταΐζει και θα βγάζει βόλτες την Πένι και την Ντέιζι. Βλέποντας την Casey Brengle να έχει πάνω από 200 κριτικές 5 αστέρων στο προφίλ της, αποφάσισε να την προσλάβει με κόστος 315 δολάρια για τις 4 μέρες που θα απουσίαζε.

Την υποδέχθηκε λοιπόν, της έδειξε το σπίτι και την ενημέρωσε για την κάμερα που υπάρχει στην κουζίνα, την οποία την είχε για να προσέχει τα σκυλιά όταν έλειπε στην δουλειά της.

Η 26χρονη όμως δεν φαίνεται να έδωσε ιδιαίτερη σημασία και έτσι όχι απλά επέτρεψε να έρθουν οι γονείς της στο σπίτι, αλλά και ο φίλος της.

«Κάποια στιγμή η εφαρμογή που έδειξε ένα preview και είδα έναν άνδρα στο σπίτι, τον οποίο δεν τον περίμενα», είπε η Rosie Brown στο KABC και συνέχισε: «Τότε λοιπόν άνοιξα την κάμερα και είδα την κοπέλα να πηγαίνει με τον άνδρα στο δωμάτιό μας».

Η κάμερα κατέγραψε την νεαρή κοπέλα να φιλιέται με τον άνδρα στο σαλόνι, να κυκλοφορεί γuμvή στο σπίτι και να αλλάζει δωμάτια με τον φίλο της, ερωτοτροπώντας. Ενώ, ένας 33χρονος άντρας κοιτά την κάμερα και βλέπει την 26χρονη κοπέλα του να κάνει με τον σκύλο...

Μάλιστα, εκτός από αυτά οι βόλτες των σκύλων αντί για τουλάχιστον 30 λεπτά, όπως ήταν οι οδηγίες της, ήταν 5λεπτες.

«Δεν κάναμε τίποτα. Εμένα απλά μου αρέσει να κυκλοφορώ γυμνή, επειδή ζεσταίνομαι ήταν η απάντηση της Rosie Brown. Φυσικά, μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, το όνομα της 26χρονης αφαιρέθηκε από τις επιλογές της εφαρμογής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share