Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Κάτοικοι χωριού σκότωσαν πύθωνα 6 μέτρων και τον τηγάνισαν για να τον φάνε!

Σοκαριστικό!

17 Δεκεμβρίου 2020 12:45
Κάτοικοι χωριού σκότωσαν πύθωνα 6 μέτρων και τον τηγάνισαν για να τον φάνε!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φίδι: Ένας τεράστιος θηλυκός πύθωνας 6 μέτρων και ένας μικροσκοπικός αρσενικός σκοτώθηκαν από πεινασμένους χωρικούς, οι οποίοι έκοψαν τα ερπετά για να τα τηγανίσουν και να τα φάνε.

Οι ντόπιοι στο Μαλαισιανό νησί Βόρνεο βρήκαν τα φίδια το Σάββατο μέσα σε ένα δέντρο, την ώρα που βγήκαν για κυνήγι.

Καθώς περνούσε, η ομάδα άκουσε περίεργους θορύβους που προέρχονταν από το ξερό κούτσουρο.

Χρησιμοποιώντας ένα αλυσοπρίονο έκοψαν το δέντρο και ενθουσιάστηκαν όταν είδαν τα ερπετά – τα οποία θεωρούνται λιχουδιά στην απομακρυσμένη περιοχή Sarawak.

Αρκετοί άνδρες έσυραν τα ζώα έξω πριν τα πυροβολήσουν και τα μεταφέρουν σε ένα φορτηγό. Αργότερα τα μοιράστηκαν με τους πεινασμένους πολίτες.

Σύμφωνα με το τοπικό έθιμο, ο πύθωνας ψήνεται πάνω σε μια φωτιά ή τηγανίζεται σε ένα τηγάνι και συνοδεύεται με ρύζι και λαχανικά.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 33χρονη παλεύει με ένα φίδι στον κήπο της για να σώσει το σκυλί της! (video)

Ο 60χρονος Τinsung Ujan που βρήκε τα ερπετά, δήλωσε ότι οι χωρικοί στην πόλη Bintulu κοντά στον ποταμό Kelawit θα απολαύσουν το κρέας τους για μέρες.

Είπε: “Κοίταξα στην τρύπα του ξύλου και με έκπληξη είδα το μεγάλο θηλυκό να ζευγαρώνει με ένα μικρότερο αρσενικό φίδι.”

“Έπρεπε να χωρίσουμε το ξύλο για να τα φτάσουμε και ήταν δύσκολο να αφαιρέσουμε τα φίδια λόγω του μεγέθους και της θέσης τους. Ήταν κολλημένα μαζί.”

“Ήμουν επίσης έκπληκτος γιατί δεν είχα δει ποτέ πριν φίδια να ζευγαρώνουν και ποτέ δεν είχα δει τεράστιο πύθωνα που είχε μήκος πάνω από πέντε μέτρα. Ο αρσενικός πύθωνας ήταν αρκετά μικρός.”

“Είπα να πυροβολήσω τα δύο ερπετά γιατί για την κοινότητά μας είναι ένα εξωτικό πιάτο και είναι επίσης το αγαπημένο μας.”

Ο Tinsung είπε πως όταν επέστρεψε στην πόλη με τους πύθωνες στο πίσω μέρος του φορτηγού του, οι κάτοικοι τον χαιρέτησαν με χαμόγελο.

“Το κρέας του φιδιού χωρίστηκε στη συνέχεια και διανεμήθηκε στους χωρικούς και στους αγρότες της περιοχής.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share