Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελέφαντας πέφτει πάνω σε μια τουρίστρια - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική!

Απίστευτο περιστατικό!

17 Δεκεμβρίου 2020 12:17
Ελέφαντας πέφτει πάνω σε μια τουρίστρια - Αυτό που γίνεται στη συνέχεια ξεπερνάει κάθε λογική!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας ελέφαντας βλέπει μια τουρίστρια και πηγαίνει κοντά της. Στη συνέχεια πέφτει πάνω της και κάνει το απίστευτο. Δεν φαντάζεστε τι συνέβη στη συνέχεια.

Συγκεκριμένα, μια κοπέλα, έμεινε άφωνη όταν ένα μωρό ελεφαντάκι της έδειξε την αγάπη του με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Το μωρό ελέφαντας, που ονομάζεται Suki, αγκαλιάζει και κυλιέται γύρω από μια τουρίστρια στην Ταϊλάνδη.

Ο Suki είναι το μικρότερο ελεφαντάκι που γεννήθηκε στο Chia Lai Orchid, ένα καταφύγιο που διασώζει ελέφαντες στο Chiang Mai της Ταϊλάνδης.

Το καταφύγιο έγραψε ότι “δεν υπάρχει άνθρωπος που να μη συγκινήθηκε από αυτό που έγινε, αφού ο μικρός Suki, ο οποίος ζυγίζει μόλις 90 κιλά, είναι τόσο αξιολάτρευτος!” Ο Suki είναι γεμάτος ενέργεια καθώς παίζει με την άγνωστη επισκέπτρια.

Οι δύο νέοι φίλοι παίζουν κοντά στη μητέρα του Suki, η οποία τρώει χαλαρή το χόρτο της και δεν ενοχλείται από τα μουγκριτά του μωρού της. Παράλληλα δείτε άλλη μια ιστορία με ένα ελεφαντάκι που εμφανίστηκε στη μέση του δρόμου και αυτό που έκανε στη συνέχεια τους εξέπληξε όλους.

Οι ελέφαντες, μπορεί να εκμεταλλεύονται από διάφορα τσίρκο, ωστόσο εκείνοι δεν πειράζουν άνθρωπο. Μάλιστα ένας ελέφαντας, που βασανιζόταν, όταν αφέθηκε ελεύθερος έκανε κάτι που δεν φαντάζεστε!

Ελεφαντάκι περνάει την καλύτερη στιγμή της ζωής του - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (video)

Τα μωρά ελεφαντάκια είναι από τα πιο άτακτα αλλά και παράλληλα τα καλύτερα παιδιά τα οποία με τις πράξεις τους μπορούν να μας εκπλήξουν. Όπως αυτό το ελεφαντάκι το οποίο έκανε κάτι απίστευτο για να αποφύγει κάποιους περαστικούς.

Συγκεκριμένα σε μια τέτοια περίσταση τραβήχτηκε και το παρακάτω βίντεο που δείχνει ένα ελεφαντάκι να έχει μπλέξει σε ένα δεντρόσκοινο και να μην μπορεί με τίποτα να απελευθερωθεί. Σύμφωνα με αρκετούς χρήστες των social media το ελεφαντάκι απλά προσπαθούσε να διασκεδάσει, χρησιμοποιώντας τα κλαδιά ως κούνια.

«Αυτό το ελεφαντάκι έχει ξετρελαθεί με την κούνια και βάζει τα δυνατά του. Τα μωρά ελεφαντάκια έχουν τεράστια περιέργεια και δεν χάνουν ευκαιρία να εξερευνήσουν τα πάντα γύρω τους. Πάντα με την επίβλεψη της μαμάς, ή της θείας, ή της γιαγιάς τους στη φύση» αναφέρει το σχόλιο που συνοδεύει το παρακάτω ξεκαρδιστικό βίντεο με το παιχνιδιάρικο ελεφαντάκι.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share