Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022

27χρονη έγκυος κινδυνεύει να πεθάνει λίγες μέρες πριν τη γέννα - Ο λόγος θα σας κάνει να ανατριχιάσετε

Σοκαριστική ιστορία

17 Δεκεμβρίου 2020 08:25
27χρονη έγκυος κινδυνεύει να πεθάνει λίγες μέρες πριν τη γέννα - Ο λόγος θα σας κάνει να ανατριχιάσετε
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια 27χρονη έγκυος κινδυνεύει να πεθάνει λίγες μέρες πριν τη γέννα. Συγκεκριμένα η ανατριχιαστική διάγνωση των γιατρών ήρθε ενώ ήταν 10 εβδομάδες έγκυος.

Συγκεκριμένα, διαγνώστηκε με καρκίνο του δέρματος που είχε εξαπλωθεί στους πνεύμονες και είναι τόσο προηγμένος που είπαν ότι έχει μόνο ένα μικρό χρονικό διάστημα για να ζήσει. Επίσης, μια 33χρονη έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί, δεν είχε ιδέα τι την περίμενε. 12 εβδομάδες μετά την εγκυμοσύνη η τεράστια κοιλιά της έχει σοκάρει τους γιατρούς.

Η αιτία ήταν οι επισκέψεις σε σολάριουμ αμέσως μετά που χώρισε από τον πρώτο σύζυγό της πριν από 4 χρόνια. Ήθελε να αισθάνεται καλύτερα για τον εαυτό της αφού έπαθε κατάθλιψη, έτσι έκανε σολάριουμ, λαμβάνοντας τεχνητές ακτίνες 3 φορές την εβδομάδα.

27χρονη έγκυος κινδυνεύει να πεθάνει λίγες μέρες πριν τη γέννα

Η κοπέλα αισθάνθηκε καλύτερα για τον εαυτό της, αλλά οι απροσδόκητες συνέπειες δεν άργησαν να φτάσουν. Η 27χρονη αναφέρει: «Ποτέ δεν πίστευα ότι τα σολάριουμ είναι τόσο επικίνδυνα, αφού έχουν τόσο εύκολη πρόσβαση από όλο τον κόσμο. Ήμουν νέα και αφελής και τώρα θα πληρώσω με τη ζωή μου. Επομένως δεν θα είμαι εδώ για να δω τα υπέροχα παιδιά μου να μεγαλώνουν».

«Όταν τελικά σταμάτησα να κλαίω με τα άσχημα νέα που μου ανακοινώθηκαν, ρώτησα τι θα μπορούσα να κάνω, για να ζήσω όσο το δυνατόν περισσότερο για τα παιδιά μου».

Οι γιατροί της είπαν ότι θα ήταν καλύτερο να τερματίσει την εγκυμοσύνη. Όμως αυτό δεν ήταν επιλογή για την 27χρονη. «Ακριβώς επειδή σύντομα θα πεθάνω, δεν σημαίνει ότι το μωρό μου πρέπει να πεθάνει. Πρέπει να ζήσει. Η ζωή είναι πολύτιμη.»

70χρονη με τεράστια κοιλιά νομίζει ότι είναι έγκυος - Τότε οι γιατροί την ανοίγουν στα δύο και...(photo)

Σοκάρει η ιστορία μίας 70χρονης, η οποία έβλεπε την κοιλιά της να μεγαλώνει και νόμιζε ότι είναι έγκυος. Τότε οι γιατροί την ανοίγουν στα δύο και παθαίνουν σοκ με αυτό που αντικρύζουν! Ενώ, μία έγκυος καταγράφει την κοιλιά της με το κινητό. Ωστόσο, κρατήστε τα μάτια σας στο δεξιό της μέρος και θα σοκαριστείτε.

Από την 70χρονη αφαιρέθηκε τελικά ένας όγκος 11.8 κιλών που είχε στις ωοθήκες της! Η Lila Bai, 70 χρονών, ανέβαλε την επέμβαση στην κύστη της για δύο χρόνια επειδή δεν είχε αρκετά χρήματα για να την κάνει.

70χρονη με τεράστια κοιλιά νομίζει ότι είναι έγκυος

Έτσι, ο όγκος μεγάλωσε τόσο πολύ που την έκανε να μοιάζει με έγκυο και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ανυπόφορους πόνους. Οι χειρούργοι στο νοσοκομείο Parekh Memorial Hospital στην Ινδία είπαν πως αν το είχε αφήσει και άλλο, ο τεράστιος όγκος μπορεί να είχε εκραγεί. Τώρα, η Mrs Bai αναρρώνει και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σε τρεις μέρες.

Δείγμα από τον όγκο της στάλθηκε για εξέταση. Παρόλο που δεν είναι ξεκάθαρο αν ο όγκος είναι καρκινικός, οι γιατροί λένε πως αν υπάρχουν τυχόν υπολείμματα, θα αντιμετωπιστούν με χημειοθεραπεία. Δεν είναι σίγουρο τι προκάλεσε την ανάπτυξη του όγκου της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share