Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τι γίνεται όταν μία γάτα έρχεται σε επαφή με ξινή τροφή - Δείτε τη συνέχεια και θα εκπλαγείτε (video)

Απίστευτο θέαμα

16 Δεκεμβρίου 2020 11:04
Τι γίνεται όταν μία γάτα έρχεται σε επαφή με ξινή τροφή - Δείτε τη συνέχεια και θα εκπλαγείτε (video)

Οι γάτες όπως όλοι γνωρίζουμε είναι από τα ζώα τα οποία μπορούν να γίνουν επιλεκτικά με την τροφή τους ενώ άλλες φορές τους αρέσει να "σκαλίζουν" από μόνες τους άλλες τροφές για να μάθουν τι είναι και αν θα τους αρέσει. Επίσης δείτε τι κάνει αυτή η γάτα όταν έρχεται σε επαφή με μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα.

Συγκεκριμένα ένας ιδιοκτήτης μίας γάτας έβαλε σε μία γάτα να δει τι θα γίνει όταν έρθει σε επαφή με ξινή τροφή με αποτέλεσμα η αντίδραση της να μην απέχει αρκετά από την δική μας.

Ειδικότερα η Μπελιάς, μια γάτα από την Μόσχα, δεν αντέχει την sour cream ή αλλιώς ξινή κρέμα, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες της. Και στο παρακάτω βίντεο αποδεικνύεται όλο αυτό, όταν ο ιδιοκτήτης της τοποθετεί μπροστά της ένα κυπελάκι με ξινή κρέμα. Η γάτα πλησιάζει το μπολ για να μυρίσει το περιεχόμενό του, γουρλώνει τα μάτια και κάνει σαν να ετοιμάζεται για εμετό.

Να σημειωθεί πως οι γάτες έχουν δυσανεξία στη λακτόζη και μπορούν να αντέξουν μόνο μικρές ποσότητες γαλακτοκομικών προϊόντων, παρά το γεγονός ότι τα κινούμενα σχέδια τις δείχνουν να τρέφονται με γάλα. Εάν οι γάτες καταναλώσουν υπερβολικά πολλά γαλακτοκομικά προϊόντα, μπορεί να υποφέρουν από διάρροια, μεταξύ άλλων, αν και ορισμένες γάτες αγαπούν την ξινή κρέμα και την απολαμβάνουν σε μικρές ποσότητες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Μία γάτα έπαιζε με τον σκύλο αλλά αυτό που συνέβη την έκανε να... (video)

Οι γάτες είναι γνωστές για τις αταξίες τους μέσα στο σπίτι όπου και αρκετές φορές την γλιτώνουν ή πολύ απλά τους έρχεται "πίσω" όλο αυτό παθαίνοντας κάτι. Επίσης δείτε την εφαρμογή που θα σας βοηθήσει να καταλαβαίνεται τι λέει η γάτα σας.

Συγκεκριμένα στο παρακάτω βίντεο μία γάτα παίζει με έναν σκύλο πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού όπου αυτό έχει αρκετά κεριά αναμμένα με το αποτέλεσμα να μην φαίνεται καλό.

Η γάτα καταλάθος βάζει φωτιά στην ουρά της. όμως παρά το γεγονός δεν φρικάρει. Απλά βλέπει στην ουρά της να φουντώνουν οι φλόγες. Μοναδική και η αντίδραση του σκύλου, που στην αρχή μοιάζει να σκέφτεται πάω να ειδοποιήσω το αφεντικό, αλλά μετά το μετανιώνει και κάθεται να παρακολουθήσει το σκηνικό.

Όσο για τα αφεντικά της αλλά και για όλους μας, θα πρέπει να προσέχουμε πολύ με τα κεριά και τις ηλεκτρικές συσκευές όταν στο σπίτι υπάρχουν γατο-παιδό-σκυλα. «Προωθήστε την γατο-ασφάλεια!» έγραψαν οι γονείς της γατούλας, όταν ανέβασαν το viral βίντεο και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχουμε όλοι στον νου μας!

Δείτε το βίντεο:

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share