Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί την 4χρονη κόρη του - Αυτό όμως που κατέγραψε... (Video)

Θα σας συγκινήσει!

14 Δεκεμβρίου 2020 09:42
Πατέρας έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθεί την 4χρονη κόρη του - Αυτό όμως που κατέγραψε... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας πατέρας τοποθέτησε μία κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσει τι κάνει η 4χρονη κόρη του. Μόλις δείτε το υλικό που κατέγραψε θα σας συγκινήσει.

Καθώς η Sia τραγουδάει την επιτυχία της «Chandelier» στο Dancing With The Stars, δείτε τον Loic και την 4χρονη Inès, έναν πατέρα και την κόρη του που ζουν στη Γαλλία, να ακολουθούν τέλεια τους χορευτές στην οθόνη. Ενώ, ένα κινηματογραφικό συνεργείο έβαλε κρυφή κάμερα σε 98χρονη γιαγιά για να μάθουν τι κάνει όταν μένει μόνη. Αυτό που είδαν τους άφησε «κάγκελο»!

Μπορείς να καταλάβεις ότι έχουν γράψει την εκπομπή και έκαναν εξάσκηση, μιμούμενοι τις κινήσεις και βάζοντας και τη δικιά τους πινελιά στη χορογραφία. Ο πατέρας στρίβει την κόρη του γύρω γύρω, πηδάει πάνω στον καναπέ μαζί της, καταπιάνεται με χαζές κινήσεις, και τα κάνει όλα με ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Σε δύο μόλις λεπτά, αυτή η γλυκιά χορογραφία πιάνει τη σημασία του να περνάς το χρόνο σου διασκεδάζοντας και κάνοντας χαζομάρες με τους αγαπημένους σου. Η Inès είναι τόσο τυχερή που έχει έναν απίθανο μπαμπά – αυτές είναι στιγμές που θα θυμάται.

Δείτε το βίντεο:

Βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα - Μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε

Ένα βίντεο εμετός από κρυφή κάμερα ήρθε στο φως και μόλις δείτε τι κάνει αυτό το κτήνος στον 89χρονο παππού θα εξοργιστείτε. Επίσης, μία μητέρα είχε αφήσει το παιδί της με τη νταντά, όμως όταν είδε το βίντεο από την κάμερα, ένιωσε “προδομένη” από αυτή τη γυναίκα.

Όταν ο κάτοικος του Dearborn, Salim Younes, έστειλε τον 89χρονο πατέρα του, Hussein Younes, στο γηροκομείο Autumnwood of Livonia, είχε ελπίδες πως θα δεχόταν την καλύτερη φροντίδα.

Αντί γι’ αυτό όμως, ο Younes δέχτηκε αφάνταστη βιαιότητα. Ο Salim άρχισε να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά όταν παρατήρησε κοψίματα και μελανιές στον πατέρα του. Όταν έθεσε το θέμα στο προσωπικό, εκείνοι του είπαν πως είχαν δημιουργηθεί επειδή έπεφτε συχνά από το κρεβάτι του.

Ήταν αδύνατο να ρωτήσει τον πατέρα του μιας και εκείνος δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την ομιλία, οπότε εμπιστεύτηκε τους ισχυρισμούς του γηροκομείου μέχρι που παρατήρησε πως ο πατέρας του άρχισε να χάνει βάρος.

Τότε ήταν που αποφάσισε να πάρει το θέμα στα χέρια του και έβαλε μία κρυφή κάμερα δίπλα από το κρεβάτι του. Αυτό που θα κατέγραφε, θα σόκαρε τους πάντες.

Μόλις δύο μέρες μετά, συγκέντρωσε 119 παραδείγματα αμέλειας και κακοποίησης. Η μήνυση, που έγινε μήνες αφού ο Hussein έφυγε από τις εγκαταστάσεις, λέει πως αρνούνταν ακόμα και να του δώσουν νερό.

Το χειρότερο είναι πως αυτή η συμπεριφορά του προσωπικού έγινε λόγω ρατσιστικών κινήτρων. Ο δικηγόρος της οικογένειας λέει πως υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο βίντεο 2 ωρών που το αποδεικνύει αυτό.

Πράγματι, το βίντεο δείχνει πολλές στιγμές που οι νοσοκόμες μιλούσαν ρατσιστικά στον 89χρονο ενώ θα έπρεπε απλά να τον φροντίζουν.

Δείτε τι πέρασε ο Hussein Younes στο σοκαριστικό βίντεο που ακολουθεί:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share