Τρίτη, 11 Μαΐου 2021

16χρονη ζύγιζε πάνω από 160 κιλά - Μόλις έκοψε αυτές τις τροφές «μεταμορφώθηκε»

Ολική «μεταμόρφωση»

13 Δεκεμβρίου 2020 18:37
16χρονη ζύγιζε πάνω από 160 κιλά - Μόλις έκοψε αυτές τις τροφές «μεταμορφώθηκε»
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

16χρονη ήταν υπέρβαρη και έφτασε να ζυγίζει 160 κιλά! Ωστόσο μόλις έκοψε κάποιες συγκεκριμένες τροφές έκανε την απόλυτη «μεταμόρφωση» στο σώμα της. Ενώ, μια κοπέλα δεν το έβαλε κάτω και όταν την χώρισε το αγόρι της εκείνη για να τον εκδικηθεί έχασε 60 ολόκληρα κιλά και έγινε αγνώριστη.

Μια μέρα, όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να φορέσει την ζώνη του αυτοκινήτου, αποφάσισε να αλλάξει. Αποφάσισε να αφαιρέσει κάποια πράγματα, όπως το γρήγορο φαγητό, από την διατροφή της. Αυτό που την βοήθησε περισσότερο ήταν η νέα κολλητή της.

16χρονη ζύγιζε πάνω από 160 κιλά

Η Jenna υιοθέτησε ένα γερμανικό ποιμενικό, την Nadia. Την έβγαζε τακτικά έξω βόλτα και το περπάτημα έγινε τρέξιμο. Άρχισε σιγά σιγά να χάνει κιλά και να αισθάνεται σίγουρη αρκετά, ώστε να ξεκινήσει γυμναστήριο, κάτι που κάνει πλέον καθημερινά.

Με την γυμναστική και την υγιεινή διατροφή, η Jenna έχασε 90 κιλά. Παλιά έτρωγε επεξεργασμένα τρόφιμα, πολλή ζάχαρη και μεγάλες ποσότητες. Πλέον τρώει μικρότερες ποσότητες, φρούτα και τρόφιμα ολικής άλεσης. Δίνει τα εύσημα της αλλαγής της στην Nadia. Δεν έχει πιει αναψυκτικό εδώ και 2 χρόνια!

25χρονη ζύγιζε 140 κιλά - Ξεκίνησε δίαιτα έχασε 80 κιλά και σήμερα είναι...

Η σχεδιάστρια μόδας Τάινα Πακέρο Μπαρμπόρα κατάφερε να αλλάξει ολοκληρωτικά την εικόνα, όπως και τον τρόπο ζωής της χάνοντας 80 κιλά, ενώ δίαιτα ξεκίνησαν μαζί και μια μητέρα με την κόρη της και έγιναν αγνώριστες.

Το junk food ήταν και ο λόγος που από μικρή ήταν υπέρβαρη με αποτέλεσμα πριν και από μερικά χρόνια να φτάσει να ζυγίζει ακόμη και 140 κιλά.

Ωστόσο, όταν έφτασε σε σημείο που κινδύνευε η υγεία της δεδομένου επίσης ότι η μητέρα της είχε πάθει καρδιακή προσβολή λόγω του κακού τρόπου ζωής, η ίδια αποφάσισε να πάρει την μεγάλη απόφαση και να χάσει βάρος.

Η Τάινα άρχισε να πηγαίνει 6 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο, να κάνει πυγμαχία, cardio, την ίδια στιγμή που έκοψε -μαχαίρι την ζάχαρη και το junk food.

Με μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, η ίδια κατάφερε να χάσει 80 κιλά και πλέον έχει σώμα μοντέλου (και ζυγίζει 60 κιλά).

κιλά μεταμόρφωση

Οσο γυμναστική κι αν έκανε όμως η χαλάρωση του δέρματος ήταν αναπόφευκτη λόγω του πολύ λίπους που έχασε και γι΄αυτό αποφάσισε να κάνει πλαστικές επεμβάσεις για να διώξει την χαλάρωση.

«Η συμβουλή που έχω να δώσω σε όποιον θέλει να χάσει βάρος είναι να ψάξει, να διαβάσει και να μάθει. Όταν κατάλαβα γιατί έτρωγα τόσο πολύ, το πάθος μου για πιο υγιεινό φαγητό έγινε ακόμη πιο μεγάλο.

κιλά μεταμόρφωση μαγιό

Είναι μια αργή διαδικασία, καθώς δεν είναι εύκολο να κόψεις την ζάχαρη, το επεξεργασμένο φαγητό και τα γεύματα με πολύ λίπος. Στο τέλος όμως νιώθεις μία ικανοποίηση που τα καταφέρνεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος η σχεδιάστρια μόδας ανέφερε πως θυσίασε πολλά πράγματα για να έχει το σώμα των ονείρων της, καθώς πλέον τρέφεται μόνο υγιεινά, αλλά το μόνο που θέλει τώρα είναι να χαρεί το σώμα της και να μην γυρίσει ποτέ στο πως ήταν τότε.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share