Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μια μητέρα έκλαιγε στον τάφο του γιου της παρακαλώντας για ένα σημάδι - Τότε είδε στο πόδι της να...

Απίστευτο!

12 Δεκεμβρίου 2020 17:05
Μια μητέρα έκλαιγε στον τάφο του γιου της παρακαλώντας για ένα σημάδι - Τότε είδε στο πόδι της να...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτή η μητέρα θλιμμένη στον τάφο του γιου της παρακαλούσε για ένα σημάδι, ότι μπορεί να την ακούσει, και για να μάθει αν είναι ακόμα ανάμεσα τους.

Πιστεύετε ότι αυτοί που φεύγουν από τη ζωή, βρίσκονται με κάποιο τρόπο ανάμεσά μας; Το 2014, ο γιος της Μάρι Ρόμπινσον πέθανε από όγκο στον εγκέφαλο.

Εκείνη, πηγαίνει στον τάφο του τακτικά για να τον επισκεφτεί. Μια φορά που σχεδίαζε να πάει, ήταν η επέτειος του θανάτου του. Ο γιος της, της έλειπε πολύ και το μόνο που ευχήθηκε καθώς ξύπνησε εκείνο το πρωί, ήταν ο γιος της να της δώσει ένα σημάδι ότι είναι καλό και ευτυχισμένος.

Μετά τη δουλειά, η Μάρι πήγε να επισκεφτεί τον τάφο του και έμεινε έκπληκτη με αυτό που έγινε. Ένα όμορφο πουλί κούρνιασε επάνω στον τάφο του και κελάηδησε γλυκά. Και δεν είναι το μόνο περίεργο που έχει παρατηρηθεί σε έναν τάφο, αφού όπως θα δείτε εδώ, εμφανίστηκε κάτι παράξενο σε έναν άλλο.

Όταν σήκωσε το χέρι της, το πουλί πέταξε και κάθισε στα άκρα των δακτύλων της, κελαηδώντας. Ευτυχώς, πήρε το σημάδι που ήθελε! Ρίξτε μια ματιά στο βίντεο:

«Θάψτε με στο φέρετρο με τη μαμά μου»: Η τελευταία επιθυμία ενός 7χρονου καρκινοπαθή

Ένα επτάχρονο αγόρι το οποίο πάσχει από καρκίνο έχει ως τελευταία του επιθυμία να ταφεί μέσα στο φέρετρο που έχει ήδη κηδευτεί η μητέρα του, ώστε εκείνη να τον προσέχει στον παράδεισο.

Πρόκειται για τον Filip Kwansy από το Essex ο οποίος νοσηλεύεται στο Great Ormond Street Children’s Hospital του Λονδίνου. Η χημειοθεραπεία και η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν στη μάχη που δίνει με τη λευχαιμία.

Ο καρκίνος εξαπλώνεται και το 7χρονο παιδί απευθύνει μια τελευταία έκκληση στο κοινό, να τον βοηθήσει να ικανοποιήσει την τελευταία του επιθυμία: Να ταφεί δίπλα στη μητέρα του, που πέθανε από καρκίνο όταν ο Filip ήταν δύο ετών.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: 52χρονος στο τελευταίο στάδιο του καρκίνου κρατάει αγκαλιά το νεογέννητο μωρό του - Λίγες μέρες αργότερα... (Video)

Ο 7χρονος είχε διαγνωστεί τον περασμένο Σεπτέμβριο με λευχαιμία και από τότε μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία.

Ο πατέρας του, Piotr Kwansy προσπαθεί να συγκεντρώσει 6.500 λίρες, για να μπορέσει να προχωρήσει στην εκταφή της γυναίκας του Agnieszka και την ταφή της μαζί με τον Filip στην Πολωνία.

«Λέει πως είμαι ο άγγελός του, που τον προσέχει εδώ, και πως η μητέρα του θα τον φροντίζει όταν θα είναι στον παράδεισο» δηλώνει ο Ρiotr. «Δεν ξέρω πόσο καλά θυμάται τη μητέρα του καθώς ήταν τόσο μικρός όταν πέθανε, αλλά επισκέφθηκε τον τάφο της όταν ήταν αρκετά καλά για να μπορεί να της μιλήσει. Ο Filip θέλει να ταφεί με τη μητέρα του κι έτσι πρέπει να οργανώσουμε την εκταφή της και μετά την κηδεία του μαζί της. Θέλει να τον φροντίζει εκείνη. Εγώ θα μπορώ να πάρω μόνο τον Filip μαζί μου στην Πολωνία. Η θετή του μητέρα και τα αδέλφια του θα πρέπει να μείνουν στη Βρετανία, δεν έχω τα μέσα να πληρώσω για τη μετακίνηση όλων τους».

Όσο αφορά την εξέλιξη της ασθένειας του μικρού είπε:

«Χάσαμε κάθε ελπίδα στις αρχές Μαρτίου, όταν οι γιατροί μας είπαν πως δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα παρά να ανακουφίσουν τον πόνο του» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του, «μου ραγίζει την καρδιά να τον βλέπω.

Ξέρει πως πεθαίνει και πως κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτόν. Ξέρει πως δεν του μένει πολύς χρόνος. Κι εγώ το ξέρω».

TAGS
 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share