Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

37χρονος πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM - Όταν είδε το λογαριασμό του...

Αδιανόητο!

12 Δεκεμβρίου 2020 13:10
37χρονος πήγε να πάρει το επίδομα στο ATM - Όταν είδε το λογαριασμό του...
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια έκπληξη περίμενε έναν 37χρονο άνδρα στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, όταν πήγε σε ένα ΑΤΜ για να πάρει ένα επίδομα 1.700 δολαρίων.

Ωστόσο, αντί γι΄ αυτό βρήκε στον λογαριασμό του 8,2 εκατομμύρια δολάρια! Σύμφωνα με τη New York Post, ο Charles Calvin, εθελοντής πυροσβέστης, ανέφερε ότι ανακάλυψε την έκπληξη των 8,2 εκατ. δολαρίων όταν πήγε στο ATM την περασμένη Παρασκευή για να κάνει ανάληψη μετρητών.

«Πήγα στο ATM και μόλις σήκωσα 200 δολάρια από τον λογαριασμό μου, κοίταξα το διαθέσιμο υπόλοιπο» είπε. «Και ο λογαριασμός μου είχε 8,2 εκατομμύρια». Ενώ, ένας 29χρονος βρήκε τρόπο να κλέβει το ΑΤΜ. Ωστόσο στη συνέχεια...

Σοκαρισμένος, ο Calvin έβαλε ξανά την κάρτα του και είδε το ίδιο ποσό. «Έβαλα την κάρτα μου ξανά και ξανά. Ήμουν "τι συμβαίνει;"» είπε.

Όταν τηλεφώνησε στην τράπεζα τη Δευτέρα, του είπαν ότι τα εκατομμύρια δεν ήταν πλέον στον λογαριασμό του, υπήρχε όμως το επίδομα των 1.700 δολαρίων.

«Είναι λίγο άσχημο» είπε. «Από εκατομμυριούχος που γίνεσαι σε δευτερόλεπτα, ξανά ταπί».

Ο Calvin αναρωτιέται αν το σύντομο δώρο ήταν λάθος της τράπεζας ή της ομοσπονδιακής κυβέρνησης. «Σε κάνει να αναλογίζεσαι τι συμβαίνει» είπε. «Αν είναι λάθος υπαλλήλου ή όχι, σε κάθε περίπτωση πρέπει να το εξετάσουν προσεκτικά».

47χρονος πήγε στο ΑΤΜ και βρήκε ξεχασμένα λεφτά - Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως...

47χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του. Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο.

Ο οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών Κόλλιν Μπάνκς πήγε να πάρει χρήματα από ΑΤΜ της Σκωτίας όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει να παραλάβει τα χρήματά του. Ο 47χρονος άντρας τα παρέδωσε στους υπαλλήλους του καταστήματος. Έτσι ενώ άλλοι προσπαθούν να σε εξαπατήσουν παγιδεύοντας τα ΑΤΜ, κάποιοι άλλοι φέρονται σαν τον άνδρα αυτόν και η μοίρα τους ανταμείβει.

Μετά από λίγες ώρες κέρδισε το στοίχημα βγάζοντας με 1,5 λίρα 49,077 λίρες! «Λένε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική και για μένα ήταν στα σίγουρα», είπε ο Μπάνκς. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός 40χρονου αλλαδαπού, όπου πήγε να κατεβάσει 300 ευρώ από το ΑΤΜ και λίγα λεπτά μετά ήταν νεκρός!

«Έχω μεγάλη οικογένεια και τώρα μπορώ να διασφαλίσω το γεγονός ότι όλοι μας θα έχουμε καλά Χριστούγεννα, τα καλύτερα που είχαμε ποτέ ως οικογένεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τις 30 λίρες, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όπως είπε ο Μπάνκς, επέστρεψε στο σουπερμάρκετ βρήκε την υπάλληλο που είχε δώσει τα λεφτά και εκείνη τον διαβεβαίωσε πως ο πελάτης γύρισε και τα πήρε. «Υποθέτω πως σε μια καλή πράξη αξίζει μια δεύτερη», είπε ο 47χρονος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share