Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σκύλος φεύγει ανενόχλητος από pet shop - Ο λόγος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (video)

Απίστευτο σκηνικό

11 Δεκεμβρίου 2020 13:01
Σκύλος φεύγει ανενόχλητος από pet shop - Ο λόγος θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά είναι αρκετά έξυπνα με αποτέλεσμα να κάνουν πράγματα τα οποία δεν θα καταλάβουν οι ιδιοκτήτες του ή γενικά ο κόσμος με αποτέλεσμα να την γλιτώσουν. Ενώ δείτε τον λόγο που δεν κουνιέται καθόλου με αποτέλεσμα να τον "σέρνουν".

Συγκεκριμένα η Μισέλ Λάνσφορντ έκανε τα ψώνια της στο πολυκατάστημα όταν είδε έναν άτακτο σκύλο να μπαίνει στο μαγαζί και να πηγαίνει κατευθείαν στο ράφι με τα προϊόντα για τα κατοικίδια.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε η γυναίκα από τη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ, ο σκύλος άρχισε να μυρίζει τα σκυλο-πράγματα, μέχρι που βρήκε ένα ψεύτικο κόκαλο της αρεσκείας του. Ο σκυλάκος άρπαξε το σκυλο-παιχνίδι στο στόμα του κι αμέσως έφυγε ανενόχλητος βγαίνοντας από την είσοδο.

Δείτε το απίστευτο βίντεο

Σκύλος δεν εγκαταλείπει τον τάφο των ιδιοκτητών του εδώ και 16 χρόνια

Ένας σκύλος στη Ρωσία φυλάει τον τάφο των ιδιοκτητών του επί 16 ολόκληρα χρόνια, από τότε δηλαδή που σκοτώθηκαν σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Μέλος της οικογένειας του ζευγαριού έδεσε το λυκόσκυλο Αλσατίας στην ταφόπλακά τους στην Chernogolovka, μια μικρή πόλη κοντά στη Μόσχα, μετά το θάνατό τους. Ο σκύλος έμεινε εκεί για μια εβδομάδα πριν οι διασώστες προσπαθήσουν αρχικά να τον μεταφέρουν σε ένα καταφύγιο ζώων.

Ο σκύλος, το όνομα του οποίου έχει ξεχαστεί με τα χρόνια, γρύλισε και αρνήθηκε να φύγει, αναφέρουν τα ρωσικά ΜΜΕ. Άλλωστε πάντα τα σκυλιά συνδέονται πολύ στενά με τα αφεντικά τους, όπως σας έχουμε παρουσιάσει και σε αντίστοιχες ιστορίες.

Σήμερα εξακολουθεί να παραμένει στο νεκροταφείο, αφού επιβιώνει από το φαγητό που του δίνουν οι γείτονες της περιοχής. Ένας ντόπιος περιγράφει το ζώο ως «πολύ λυπημένο και με φοβισμένα μάτια». Ένας άλλος λέει ότι: «Το σκυλί δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους. Γαβγίζει και τρέχει μακριά, αλλά πάντα επιστρέφει πάνω από την ταφόπλακα». Τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης έχουν συγκρίνει το ζώο με τον Χάτσικο, έναν σκύλο στην Ιαπωνία που περίμενε σχεδόν μια δεκαετία σε ένα σιδηροδρομικό σταθμό τον αποθανόντα ιδιοκτήτη του, μια ιστορία πάνω στην οποία βασίστηκε και η ταινία του Χόλιγουντ Hachi: A Dog’s Tale, με πρωταγωνιστή τον Ρίτσαρντ Γκιρ.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share