Τρίτη, 03 Αυγούστου 2021

Είδαν δύο χλωμά πόδια να βρίσκονται έξω από το πλυντήριο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που συνέβη

Σοκαριστικό!

9 Δεκεμβρίου 2020 16:01
Είδαν δύο χλωμά πόδια να βρίσκονται έξω από το πλυντήριο - Δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτό που συνέβη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό που συνέβη σε ένα σπίτι, με δύο άνδρες να βλέπουν δύο χλωμά πόδια να προεξέχουν από το πλυντήριο, μην πιστεύοντας στα μάτια με αυτό, που είχε συμβεί.

Όταν η μητέρα τους δεν ήταν στο σπίτι, η αδερφή του 7χρονου Vladimir τον προκάλεσε να μπει μέσα στο πλυντήριο ρούχων. Και αυτό ακριβώς έκανε το αγόρι από την Ουκρανία. Το μόνο πρόβλημα ήταν ότι μετά δεν μπορούσε να βγει, ενώ αδιανόητο έγινε με το τι βρήκε σε ένα πλυντήριο ρούχων ένας 23χρονος.

Όταν γύρισε στο σπίτι μετά από μια ώρα, η μητέρα του σχεδόν έπαθε καρδιακό όταν είδε τα χλωμά πόδια του Vladimir να προεξέχουν από τον κάδο πλύσης:

Με τον Vladimir σφηνωμένο, η μητέρα του κάλεσε για βοήθεια τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Παρόλο που οι άντρες δεν είχαν δει ποτέ κάτι παρόμοιο, είχαν ένα έξυπνο σχέδιο: ο νεαρός Vladimir κατάφερε να βγει μόλις λάδωσαν καλά τον δακτύλιο στεγανοποίησης του πλυντηρίου.

Εμφανώς φοβισμένο το παιδί, χρειάστηκε την μητέρα του για να το ηρεμήσει μετά από όσα πέρασε. Ευτυχώς που η ιστορία του είχε αίσιο τέλος.

Πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του στο πλυντήριο - Αυτό που ακολούθησε λίγα λεπτά μετά δεν έχει προηγούμενο

Αυτός ο άντρας πήγε να πλύνει το αυτοκίνητο του σε ένα πλυντήριο και αποφάσισε να μείνει μέσα στο όχημα. Μια κίνηση που όλοι μας έχουμε κάνει, σίγουρα όμως κανείς μας δεν έχει κάνει αυτό που έκανε αυτός ο άντρας κι έγινε viral.

Η απόλυτη βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Γιατί μόνο αν είσαι βλάκας ανοίγεις την πόρτα του αυτοκινήτου μέσα στο αυτόματο πλυντήριο. Δείτε τι έκανε και θα αντιληφθείτε το μέγεθος της βλακείας που τον δέρνει. Και που -φυσικά- την πλήρωσε ακριβά.

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να τα δεις για τα πιστέψεις. Για τους πελάτες ενός εστιατορίου, αυτή η στιγμή ήρθε όταν παρατήρησαν μια ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα έξω από το παράθυρο και κατάλαβαν ότι θα συνέβαινε κάτι σημαντικό, έτσι έβγαλαν έξω τα κινητά τους.

Η γυναίκα φερόταν κάπως παράξενα στο πάρκινγκ – και αυτό που έκανε είναι σίγουρα κάτι που δεν βλέπεις κάθε μέρα!

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Όλα ξεκίνησαν ότι είδαν την γυναίκα να στέκεται στο πάρκινγκ, κοντά σε κάποια παρκαρισμένα αυτοκίνητα. Φαινόταν να μην έχει ιδέα ότι οι πελάτες την παρακολουθούσαν μερικά μέτρα μακριά. Τότε η γιαγιά αποφάσισε να κάνει κάτι φυσικό… να χορέψει!

Αρχίζει να κουνά λίγο τους γοφούς καθώς συνηθίζει το περιβάλλον γύρω της. Όταν χαλαρώνει, βάζει μπρος τις δυνατές κινήσεις. Πραγματικά το έχει!

Γιαγιά την καταγράφει κάμερα ενώ βγαίνει από το αμάξι: Μόλις δείτε τι συμβαίνει θα πάθετε σοκ

Σίγουρα οι πελάτες δεν περίμεναν να δουν κάτι τέτοιο. Κρίνοντας από την αντίδραση τους, δεν μας εκπλήσσει που επέλεξαν να μοιραστούν το βίντεο με τον κόσμο. Δείτε το παρακάτω – σίγουρα θα σας κάνει να χαμογελάσετε και ίσως να χορέψετε κι εσείς λίγο!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share