Κυριακή, 21 Απριλίου 2024

Η νύφη έλαμπε από ομορφιά - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό την πρώτη νύχτα του γάμου λιποθύμησε (Video)

Σοκ!

8 Δεκεμβρίου 2020 16:28
Η νύφη έλαμπε από ομορφιά - Όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό την πρώτη νύχτα του γάμου λιποθύμησε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Η νύφη έλαμπε πραγματικά από ομορφιά, όταν όμως ο γαμπρός είδε αυτό την πρώτη νύχτα του γάμου λιποθύμησε! Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε ένα νιόπαντρο ζευγάρι που λάμπει από ομορφιά και ευτυχία, μετά το γαμήλιο πάρτι. Ενώ, σε μία θλιβερή ιστορία η νύφη κατέγραψε τον θάνατό της! Σκοτώθηκε ενώ πήγαινε με ελικόπτερο στο γάμο, με τραγική φιγούρα τον 32χρονο γαμπρό.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο γαμπρός κάθισε στο κρεβάτι, όπου ήταν απλωμένα ροδοπέταλα σε σχήμα καρδιάς. Τα μάτια του ήταν συνεχώς καρφωμένα στο πρόσωπο της εκθαμβωτικής νύφης, η οποία πλησίασε τον καθρέφτη και άρχισε να ξεντύνεται. Ωστόσο, το χαμόγελο του γαμπρού διαδέχθηκε μια έκφραση απορίας και απογοήτευσης.

Η νύφη άρχισε να μεταμορφώνεται σε μια ψεύτικη κούκλα – από το πρόσωπο μέχρι το στήθος της. Το τελειωτικό χτύπημα, όμως, ήρθε όταν πήγε να βγάλει την… μασέλα της, όπου και ο γαμπρός έπεσε λιπόθυμος.

Πανικός σε γάμο - Η νύφη μέθυσε και αποκάλυψε... Χαμός με τη σ@ξου@λική συμπεριφορά του γαμπρού

Σάλο στην τοπική κοινωνία έχουν προκαλέσει, τα όσα διαδραματίστηκαν σε γάμο, στην Άρτα. Η νύφη τα ήπιε λίγο παραπάνω και προέβη σε άκρως γαργαλιστικές αποκαλύψεις για την σ@ξου@λική συμπεριφορά του γαμπρού.

Φαίνεται πως η σ@ξο@αλική συμπεριφορά του γαμπρού, είχε προκαλέσει κάποιες εύλογες ανησυχίες στην μέλλουσα σύζυγό του, η οποία όμως διάλεξε το πιο ακατάλληλο βράδυ για να μοιραστεί τις ανησυχίες της με τους φίλους του γαμπρού. Επίσης, ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε εκκλησία της περιοχής της Λάρισας, όπου ιερέας προέβη σε... αντίποινα στη νύφη για το – ομολογουμένως υπερβολικο – «στήσιμο» της νύφης στο γαμπρό.

Ρώτησε αρκετούς από αυτούς αν θεωρούσαν φυσιολογικές ορισμένες τακτικές του συζύγου της στο κρεβάτι. Τα όσα άκουσαν οι προσκεκλημένοι ωστόσο ήταν τόσο γαργαλιστικά που άρχισαν γρήγορα να μεταδίδονται από στόμα σε στόμα.

Το αποτέλεσμα ήταν τελικά, η προβληματική και παράξενη ερωτική ζωή του ζευγαριού να συζητιέται σε όλα τα τραπέζια.

Παμπόνηρη νύφη: Τι έκανε στο «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Η αντίδραση του γαμπρού (Video)

Παμπόνηρη ήταν η αντίδραση της νύφης στα λόγια του παπά, “η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα”. Αντί να πατήσει το πόδι του γαμπρού κατά τη διάρκεια του γάμου, όπως θέλει το έθιμο, σκύβει και του φιλάει το χέρι, ξεσηκώνοντας κύμα σχολίων. Ενώ, σε έναν άλλον γάμο μια τέτοια νύφη σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί στη ζωή σας.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share