Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Υπήρχαν φήμες πως 27χρονη εργαζόμενη είχε σχέση με 67χρονο - Μία μέρα το αφεντικό της την ακολούθησε και... (Video)

Σοκαριστική ιστορία

7 Δεκεμβρίου 2020 12:43
Υπήρχαν φήμες πως 27χρονη εργαζόμενη είχε σχέση με 67χρονο - Μία μέρα το αφεντικό της την ακολούθησε και... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Υπήρχαν φήμες πως μια 27χρονη εργαζόμενη είχε σχέση με έναν 67χρονο. Τότε μία μέρα το αφεντικό της την ακολούθησε και με αυτό που αντίκρυσε «πάγωσε».

Η 27χρονη είναι πάντα η πρώτη που φτάνει στο γραφείο και η τελευταία που φεύγει, οπότε το αφεντικό της της δίνει άδεια κάθε Παρασκευή.

Και τότε είναι που αρχίζουν τα κουτσομπολιά. Μία Παρασκευή, το αφεντικό της αποφάσισε να την επισκεφθεί στο σπίτι της, προκειμένου να διαπιστώσει αν τα κουτσομπολιά περί παράνομης σχέσης της εργαζομένης του, με έναν κατά πολύ νεότερο άντρα, έχουν κάποια βάση. Αυτό που ανακάλυψε, του άλλαξε τη ζωή. Επίσης, δείτε την συγκινητική στιγμή που ένας σκύλος είπε στο αφεντικό του το “τελευταίο αντίο”, θα σας κάνει να δακρύσετε!

Δείτε το παρακάτω βίντεο & θα καταλάβετε:

«Η ομορφιά αφορά κάτι βαθύτερο από την επιφάνεια στην οποία όλοι στεκόμαστε». Αυτό είναι το μήνυμα που θέλει να περάσει η Wacoal, μια εταιρεία εσωρούχων από την Ταϊλάνδη, μέσω της τελευταίας της καμπάνιας με τον τίτλο «Beauty Inside».

Το αφεντικό τον έπιασε να κοιμάται στη δουλειά! Η αντίδρασή όταν τον είδε από την κρυφή κάμερα θα σας σοκάρει

Το αφεντικό του τον είδε από την κάμερα ασφαλείας του μαγαζιού να κοιμάται! Και η αντίδραση του θα σας σοκάρει!

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Μπροστά σ' ένα παράξενο θέαμα βρέθηκε ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου, όταν κοίταξε στην οθόνη από το κύκλωμα των καμερών ασφαλείας και είδε έναν υπάλληλο να έχει πέσει για ύπνο σ' έναν από τους καναπέδες του καταστήματος.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Αυστραλία και συγκεκριμένα στο Σίδνεϊ, όταν ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου «Milky Lane», είδε τον εργαζόμενο από το συνεργείο καθαρισμού να έχει πέσει για ύπνο. Μόλις πληροφορήθηκε πως είχε τελειώσει τη δουλειά του, τον ενθάρρυνε να συνεχίσει.

«Βρήκα αυτό το στιγμιότυπο στην κάμερα ασφαλείας. Και ποιος δεν θα ήθελε να ρίξει έναν υπνάκο εδώ. Η ζωή είναι σκληρή κάποιες φορές. Από τη στιγμή που η δουλειά είχε γίνει, ποιο το θέμα αν πάρουμε έναν μικρό υπνάκο», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Και συνέχισε: «Όταν με ενημέρωσαν, ρώτησα αν το μαγαζί ήταν καθαρό. Μου απάντησαν θετικά. Έτσι, ενθάρρυνα τον εργαζόμενο να παίρνει υπνάκους που θα του δίνουν δύναμη για να συνεχίσει. Όλοι κουραζόμαστε».

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share