Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η τυφλή κολυμβήτρια και ο σκύλος οδηγός που «κυνηγούν»...

Συγκινητική ιστορία!

4 Δεκεμβρίου 2020 13:06
Η τυφλή κολυμβήτρια και ο σκύλος οδηγός που «κυνηγούν»...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αναστασία Παγώνη και ο σκύλος - οδηγός της, Radar, έχουν ένα κοινό όνειρο: Τους Παραολυμπιακούς του Τόκιο το 2021. Και γι΄αυτό, προετοιμάζονται μαζί σκληρά, με την ομάδα των ΗΠΑ.

Η 16χρονη Αναστασία, που ζει στη Νέα Υόρκη, έχασε το φως της μέσα σε δύο μήνες, όταν ήταν 14 ετών. Περίπου τότε γεννήθηκε ο Radar, ένα πανέμορφο λαμπραντόρ.

Η Αναστασία περιέγραψε ότι της πήρε οκτώ μήνες να ανασυγκροτήσει τον εαυτό της όταν έμεινε τυφλή, αλλά βρήκε τι ήθελε να κάνει στη ζωή της: Να γίνει κολυμβήτρια.

Ήδη είχε αρχίσει να κολυμπάει ελεύθερο μεσαίων αποστάσεων και όπως λέει η πισίνα είναι το μέρος που νιώθει ελεύθερη και δεν αισθάνεται ότι έχει κάποιο πρόβλημα. Ωστόσο δείτε άλλη μια συγκινητική ιστορία όταν σκύλος εισέβαλε σε γάμο και...

Έχει ήδη κερδίσει δύο χρυσά μετάλλια, μεταξύ άλλων, στο παγκόσμιο παραολυμπιακό πρωτάθλημα κολύμβησης (World Para Swimming World Series) στην Αυστραλία, λίγο πριν ο κορωνοϊός βάλει τέλος στις αθλητικές διοργανώσεις.

Τότε ήταν που η οργάνωση Guide Dog Foundation της τηλεφώνησε για να της γνωρίσει τον Radar. Λόγω της πανδημίας, οι δυό τους προπονούνταν καθημερινά στο σπίτι της, μέχρι που στις 19 Αυγούστου, έγιναν επίσημα ομάδα.

Όπως λέει, ο Radar της έδωσε μεγάλη ανεξαρτησία και έγινε κυριολεκτικά τα μάτια της. Την καθοδηγεί στο Παραολυμπιακό Κέντρο Εκπαίδευσης στο Κολοράντο, όπου προπονείται, τη βάζει στο ασανσέρ και είναι η καλύτερη παρέα της.

Ο Radar είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους άλλους αθλητές, αλλά και στο κοινό, που περιμένει σε ουρές για να φωτογραφηθεί μαζί του. Και η Αναστασία ελπίζει να κερδίσει το χρυσό στο Τόκιο, για το «χρυσό» λαμπραντόρ της. Και φυσικά δεν είναι η μόνη! Το ευχόμαστε όλοι!

Άνανδρος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Μπερδεμένος ο σκύλος τον περίμενε

Άνθρωπος έδεσε τον σκύλο του στη μέση του δρόμου και έφυγε – Μπερδεμένος ο σκύλος τον περίμενε!

Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, ένας “άνθρωπος” άφησε δεμένο τον σκύλο του για άγνωστο λόγο στη μέση του δρόμου και έφυγε προκαλώντας πληθώρα αρνητικά σχόλια χρηστών. Ένα περιστατικό που μας έφερε στο μυαλό το αντίστοιχο προ ημερών στην Λιβαδειά που εξόργισε το διαδίκτυο!

Διαβάστε την ανάρτηση:

Αναρωτιέμαι… πού είναι το θάρρος, σε ποια κρυμμένη γωνιά συνείδησης βρίσκεις τη δύναμη να σφυρίζεις στο σκύλο σου και να λες ′′ Έλα, πήδα πάνω, θα σε πάω βόλτα με το αυτοκίνητο,” Και μετά να τον αφήνεις δεμένο σε ένα άγνωστο μέρος, και να φεύγεις ενώ σε κοιτάζει μπερδεμένο και χωρίς να το πιστεύει, γιατί αυτό δεν θα το περίμενε από σένα! Και αναρωτιέμαι… μπορείς να αποκαλείς τον εαυτό σου άνθρωπο που είναι ικανός γι ‘ αυτό;

Σκύλος ήρθε σε επαφή με πύθωνα αλλά αυτό που έγινε μετά ήταν απίστευτο (βίντεο)

Τα σκυλιά μπορεί να θεωρούνται φύλακες αλλά και οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά μόλις συναντήσουν στο δρόμο τους κάτι το οποίο δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν αλλάζουν "δρόμο". Επίσης δείτε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε ένα σκύλο και έναν καρχαρία.

Συγκεκριμένα ένας άντρας στην Ταϊλάνδη κατέγραψε με την κάμερα του ένα απίστευτο στιγμιότυπο, βλέποντας έξω απ' το σπίτι του ένα σκύλο να πατάει έναν τεράστιο πύθωνα. Ο σκύλος θέλησε να περάσει πάνω απ' το τεράστιο ερπετό, το οποίο έχοντας πριν από ελάχιστη ώρα πάρει το γεύμα του, έμοιαζε σαν υπνωτισμένο, με αποτέλεσμα να μην αντιδράσει καθόλου.

Δείτε το απίθανο στιγμιότυπο στο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share