Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Απίστευτο: Το αντρίκιο ζεϊμπέκικο του... (Video)

Θα πάθετε πλάκα με τον χορό του

2 Δεκεμβρίου 2020 12:27
Απίστευτο: Το αντρίκιο ζεϊμπέκικο του... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε γάμο στην Πρέβεζα βρέθηκε ο τέως υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς παντρεύτηκε Πρεβεζάνα αξιωματικός του Λιμενικού, η οποία υπηρέτησε τα τελευταία χρόνια στο γραφείου του υπουργού, με τον αγαπημένο της.

Ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μάλιστα – όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο του prevezatoday.gr που ακολουθεί- στη δεξίωση του γάμου, χόρεψε το αγαπημένο του απ’ ότι φαίνεται «Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας» για να τιμήσει το ζευγάρι, ενώ οι παρευρισκόμενοι χειροκροτούσαν τον πρώην υπουργό.

Εκτός από τον Παναγιώτη Κουρουμπλή δείτε εδώ μια γυναίκα να χορεύει ζεϊμπέκικο στο σαλόνι της και το διαδίκτυο να παραληρεί.

Το βαρύ ζεϊμπέκικο μελαχρινής καλλονής που έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν

Κοιτάζοντας στο διαδίκτυο, ανακαλύψαμε μια νεαρή κοπέλα να χορεύει ζεϊμπέκικο, καλύτερα και από άνδρα. Μπορεί να λένε ότι το ζεϊμπέκικο είναι ανδρική υπόθεση, ωστόσο, πολλές φορές έχουμε δει γυναίκες να καταχειροκροτούνται για τον χορό τους.

Παρακάτω, λοιπόν, θα δείτε μια μελαχρινή καλλονή να χορεύει καταπληκτικά και γεμάτη υπερηφάνεια το μοναδικό κομμάτι “απόψε θέλω να πιω”. Όπως ήταν αναμενόμενο η νεαρή καταχειροκροτήθηκε και έκανε τους πάντες να ανατριχιάσουν!

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Το ζεϊμπέκικο του Παναγιώτη με αναπηρικό αμαξίδιο που... Σοκ! (video)

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Το σπάνιο και μάγκικο ζεϊμπέκικο που προκαλεί ανατριχίλα

Ο Γιώργος Ζαμπέτας είναι ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων συνθετών όλων των εποχών, έχοντας γράψει σπουδαία ιστορία στο λαϊκό τραγούδι, αλλά ορισμένες φορές σηκωνόταν για το δικό του, παλικαρίσιο ζεϊμπέκικο.

Ένα από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια είναι το «Αλήτη μ' είπες μια βραδιά», το οποίο τραγουδούσε ενίοτε με την Ανθούλα Αλιφραγκή και κάποια στιγμή αποφάσισε να αφήσει το μπουζούκι και το μικρόφωνό του, για να περάσει στην πίστα.

Εκεί βρισκόταν ήδη ο Γιώργος Προβιάς, ο χορευτής του δηλαδή, ο οποίος για ακόμη μια φορά έδινε ρεσιτάλ με το ζεϊμπέκικό του, αλλά αυτή την φορά ο Ζαμπέτας κέρδισε τις εντυπώσεις. Ο συνθέτης, λοιπόν, αποφάσισε σε ζωντανή μετάδοση να ρίξει ένα σπάνιο και μάγκικο χορό, ο οποίος έχει μείνει στην ιστορία. Εκτός από το χορό του συνθέτη, δείτε εδώ το ζεϊμπέκικο ενός γαμπρού.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share