Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Τέσσερις τύποι έδωσαν 1000 ευρώ φιλοδωρήματα σε ντελιβεράδες της Αθήνας και... (Video)

Θα κλάψετε από τα γέλια!

2 Δεκεμβρίου 2020 10:34
Τέσσερις τύποι έδωσαν 1000 ευρώ φιλοδωρήματα σε ντελιβεράδες της Αθήνας και... (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτοί οι τέσσερις είναι οι «ΑΛΛΟΙ», μια ομάδα από youtubers οι οποίοι συγκατοικούν σε μια τεράστια βίλα και παράγουν διαδικτυακό υλικό.

Αυτή τη φορά μάζεψαν λεφτά κι αποφάσισαν να τα δώσουν ως φιλοδωρήματα σε διανομείς φαγητού (ντελιβεράδες), ωστόσο αξίζει να διαβάσετε άλλη μια ιστορία όπου κάμερα έπιασε 34χρονο να φιλάει την ερωμένη του. Δείτε την αντίδρασή του.

Κατέγραψαν την όλη φάση σε κάμερα και σίγουρα αξξίζει να δείτε το βίντεο:

Ντελιβεράς απολύθηκε γιατί έτρωγε τις παραγγελίες (video)

Η εταιρεία διανομής φαγητού Zomato στην Ινδία ζήτησε συγγνώμη από τους πελάτες της επειδή ένας από τους υπαλλήλους της πιάστηκε on camera να καταναλώνει τις παραγγελίες τους.

Στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στην πόλη Μαντουράι της νότιας Ινδίας, ο ντελιβεράς με τα ρούχα της δουλειάς διακρίνεται να καταναλώνει κάποια από τα φαγητά που έπρεπε να παραδώσει. Τσιμπάει από λίγο, κλείνει το κουτί με το φαγητό και δοκιμάζει το επόμενο.

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ ο πεινασμένος ντελιβεράς έχει πια απολυθεί, αξίζει να διαβάσετε τι συνέβη όταν γυναίκα έβαλε κάμερα μέσα σε μια φωλιά, αυτό που βρήκε θα σας αφήσει με το στόμα ανοικτό.

Βρήκε μια κρυφή κάμερα πεσμένη στο πάτωμα του μπάνιου - Μόλις έμαθε ποιος την είχε τοποθετήσει έτρεξε στην αστυνομία

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ένας άνδρας, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία, μια και αποκαλύφθηκε πως είχε βάλει μία κρυφή κάμερα στο μπάνιο της κολλητής της γυναίκας του, προκειμένου να την παρακολουθεί τις στιγμές που έκανε μπάνιο. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μια κρυφή κάμερα αποκαλύπτει κάτι τρομακτικό, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα για να παρακολουθήσει τη νοσοκόμα που πρόσεχε το παιδί της.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Κίνα, όταν η Ξιάο Νι ανακάλυψε έντρομη μία κάμερα να βρίσκεται στο πάτωμα του μπάνιου της, την ώρα που έκανε ντους. Αμέσως βρέθηκε στο σπίτι της φίλης της, Χιάο Τζία και του άνδρα της, Σενγκ, όπου ο τελευταίος της εξήγησε πως ήταν μία συσκευή παρακολούθησης.

κάμερα σύλληψη

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η «Daily Star» η Νι αποφάσισε να απευθυνθεί στην Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως βρήκε την κάμερα πεσμένη στο πάτωμα. Από τις έρευνες που έγιναν διαπιστώθηκε πως ένοχος ήταν ο Σενγκ, ο άνδρας της κολλητής της φίλης.

Αρχικά αυτός έκανε τον έκπληκτο, αλλά αργότερα παραδέχθηκε την ενοχή του. Μάλιστα, όπως τόνισε, έβαλε την κάμερα στο σπίτι της πρώην συγκατοίκου της γυναίκας του, καθώς «έψαχνε κάτι για να τον ενθουσιάσει». Μάλιστα, οι έρευνες έδειξαν πως ο Σενγκ είχε μπει στο κτήριο που μένει η Νι πριν από λίγες μέρες.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share