Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σκύλος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αλιγάτορα αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει (video)

Απίστευτο

1 Δεκεμβρίου 2020 08:46
Σκύλος βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν αλιγάτορα αλλά αυτό που συνέβη στη συνέχεια θα σας συγκλονίσει (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο γεγονός συνέβη στις ΗΠΑ όπου ένα κουτάβι σκύλος βρέθηκε στα σαγόνια ενός αλιγάτορα με αποτέλεσμα να γίνει κάτι το οποίο κανείς δεν πίστευε. Επίσης δείτε το σκυλάκι που παίρνει αγκαλιά τον φίλο του για το λόγο που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει.

Συγκεκριμένα ο Ρίτσαρντ Γουίλμπανκς, χωρίς να βγάλει καν από το στόμα του το τσιγάρο του, ανέλαβε δράση όταν ένας αλιγάτορας όρμησε και άρπαξε μέσα σε μια λίμνη ένα κουτάβι μόλις 3 μηνών, τον βασιλιά Κάρολο, ράτσας σπάνιελ Γκούνερ. Περπατούσαμε δίπλα στην λίμνη όταν εμφανίστηκε έξω από το νερό σαν πύραυλος» ανέφερε ο 74χρονος στο CNN.

Η δραματική διάσωση του κουταβιού από τον αλιγάτορα

Ο Γουίλμπανκς, στην συνέχεια, χωρίς να διστάσει καθόλου, όρμησε μέσα στο νερό και μπλόκαρε με τα χέρια του τα σαγόνια του αλιγάτορα, αναγκάζοντάς το να ανοίξει το στόμα του ώστε να μπορέσει να δραπετεύσει ο σκύλος του. «Ποτέ δεν πίστευα ότι ένας αλιγάτορας θα μπορούσε να είναι τόσο γρήγορος. Ήταν πολύ γρήγορος. Κι απλά πήδηξα αυτόματα μέσα στο νερό» πρόσθεσε.

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε, το άνοιγμα των σαγονιών του ήταν «εξαιρετικά δύσκολο» και πως τραυματίστηκε στα χέρια του, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνει αντιτετανικό ορό. Από την άλλη, ο σκύλος του ευτυχώς, σώθηκε χωρίς με ένα απλό τραύμα και είναι καλά στην υγεία του.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε κοντά στο Φορτ Μάγιερς της Φλόριντα, και έγινε viral μετά την καταγραφή του από μια κάμερα παρατήρησης ζώων από το Florida Wildlife Federation. «Ζούμε σε ένα κοινό τοπίο» δήλωσε η Μέρεντιθ Μπαντ της ένωσης άγριας πανίδας. «Δεν θέλουμε να καταπατήσουμε την άγρια ζωή, αλλά να ευδοκιμήσουμε όλοι μαζί σε ένα κοινό τοπίο».

Πάντως, ο ιδιοκτήτης του σκύλου δήλωσε πως δεν επιθυμεί να θανατωθεί ο αλιγάτορας από τις Αρχές αλλά τόνισε πως πλέον θα περπατά πιο προσεκτικά και σε απόσταση τουλάχιστον 10 μέτρων από την άκρη του νερού.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share