Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021

Το τεστ παρατηρητικότητας που θα σας κάνει να ψάχνετε για ώρες

Μπορείτε να τα καταφέρετε;

30 Νοεμβρίου 2020 14:47
Το τεστ παρατηρητικότητας που θα σας κάνει να ψάχνετε για ώρες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όσοι λατρεύετε τα δύσκολα τεστ παρατηρητικότητας τότε το παρακάτω είναι ακριβώς για εσάς. Προτού όμως προχωρήσετε δοκιμάστε να βρείτε το ζωάκι σε αυτή την εικόνα.

Τον τελευταίο καιρό μία εικόνα έχει δυσκολέψει αρκετό κόσμο με πολλούς να αναρωτιούνται αν γίνεται να λυθεί. Από ότι φαίνεται από τα στατιστικά μόνο το 1% των ανθρώπων που δοκιμάζουν να την λύσουν βρίσκουν την λύση σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Σας φαίνεται πολύ μικρό το ποσοστό; Δοκιμάστε και μόνοι σας.

Θα καταφέρετε να βρείτε το σκυλάκι στην παρακάτω εικόνα που απεικονίζεται;

Αν δεν καταφέρατε να βρείτε την απάντηση ή την έχετε βρει και θέλετε να ελέγξετε αν είστε σωστοί παρακάτω θα βρείτε την σωστή απάντηση.

Θα καταφέρετε να βρείτε το σκυλάκι στην παρακάτω εικόνα που βρίσκεται;

Το κουίζ που θα κάνει το κεφάλι σας να "εκραγεί"

Αν είστε λάτρεις των κουίζ αλλά και σας αρέσουν τα τεστ παρατηρητικότητας τότε η παρακάτω εικόνα θα σας είναι μία νέα δύσκολη πρόκληση. Πριν όμως προχωρήσετε δείτε και αυτό το κουίζ με το ζωάκι αν μπορείτε να το βρείτε.

Συγκεκριμένα μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και δείχνει μία κοπέλα να βγάζει selfie μπροστά από τον καθρέπτη της, ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που προκαλεί πολλά... ερωτηματικά.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, το πρόβλημα στην φωτογραφία εντοπίζεται στο σώμα της κοπέλας που βγάζει την φωτογραφία. Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι κατά πόσο οι χρήστες των social media, που είδαν το συγκεκριμένο καρέ, είδαν ένα ή δύο μικροσκοπικά πόδια.

Μπορείτε να βρείτε πόσα πόδια έχει αυτή η κοπέλα σε αυτή την φωτιογραφία;

Η απάντηση

Είναι ένα πόδι ή δύο μικροσκοπικά; Η απάντηση είναι πως η φόρμα που φοράει η κοπέλα, έχει μια κάθετη ρίγα που προκαλεί την οφθαλμαπάτη.

Αν καταφέρετε και λύσετε αυτό το κουίζ τότε έχετε παραπάνω IQ από το κανονικό

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει έναν ακόμη γρίφο για να τεστάρετε τις ικανότητες σας και να δείτε αν μπορείτε να το λύσετε. Επίσης προσπαθήστε να λύσετε και αυτό το μυστήριο με την γυναίκα και το παγωμένο τσάι.

Συγκεκριμένα αυτός ο αστυνομικός γρίφος κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου όπου μοιάζει εύκολος, αλλά δεν είναι. Από τους 10 που θα προσπαθήσουν να βρουν τη σωστή απάντηση, μόνο οι 2 θα το καταφέρουν! Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς;

Ένα εστιατόριο, μια γυναίκα που βρίσκεται νεκρή στις τουαλέτες, 4 ύποπτοι. Δες προσεκτικά τη φωτογραφία που ακολουθεί. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και γίνε για λίγο αστυνόμος Μπέκας. Μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί; Αν νομίζετε ότι βρήκατε την λύση μπορείτε να ελέγξετε την απάντηση που βρίσκεται παρακάτω.

Μπορείτε να λύσετε αυτό τον γρίφο σχετικά με μία δολοφονία σε ένα εστιατόριο.

Η απάντηση

Ο δολοφόνος είναι ο πελάτης Νο4 και υπάρχουν τρεις αποδείξεις γι’ αυτό: Λείπει απ’ το τραπέζι του το μαχαίρι (εργαλείο του φόνου που βρίσκεται μάλιστα δίπλα στο θύμα), έχει βγαλμένα ρούχα σαν να προηγήθηκε σωματική επαφή και είναι ακριβώς δίπλα στην πόρτα της τουαλέτας (αν και είναι τουαλέτες γυναικών οι υπόλοιποι πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιος μπαίνει μέσα). Τέλος, οι πολύ παρατηρητικοί θα είδαν ότι πίσω από το αυτί του δολοφόνου, υπάρχει αίμα…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share