Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για... Έβαλε κρυφή κάμερα και... (Video)

Σοκαριστικό αυτό που διαπίστωσε

30 Νοεμβρίου 2020 14:30
Η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε όρεξη για... Έβαλε κρυφή κάμερα και... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας άνδρας έβαλε κρυφή κάμερα για να δει γιατί η γυναίκα του ήταν πάντα κουρασμένη και δεν είχε καθόλου όρεξη για παιχνίδια. Μόλις είδε το υλικό έπαθε σοκ! Επίσης, μία 26χρονη μητέρα έβαλε νταντά να προσέχει το μωρό και μόλις είδε το υλικό της κάμερας φρίκαρε!

Στην πραγματικότητα πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους, η οποία δημιουργήθηκε για το «Itsumo-Arigato-Project» (Σε-ευχαριστώ-πάντα) από την Kao Corporation στην Ιαπωνία, ξεκινάει με αυτή την ερώτηση.

Πολλοί υποθέτουν ότι είναι το ισχυρό φίλο: οι άντρες. Ναι, ίσως σε μια οικογενειακή εκδρομή ο μπαμπάς να κουβαλάει το μεγαλύτερο βάρος, τη μεγαλύτερη σακούλα με τα ψώνια ή το παιδί στην αγκαλιά του. Αλλά μια Δευτέρα, μια Τρίτη, ή μια άλλη κανονική ημέρα;

Μια έρευνα 100 ανδρών και γυναικών στους δρόμους του Τόκιο αποκάλυψε ότι οι γυναίκες κουβαλούσαν φορτία βάρους 7,2 κιλών, διπλάσια σε βάρος από τα φορτία των ανδρών που κυκλοφορούν καθημερινά στην πόλη. 18% των γυναικών που ερωτήθηκαν κουβαλούσαν πάνω από 15 κιλά βάρος.

Για να τονίσουν το γεγονός ότι οι γυναίκες γενικά κουβαλάνε μεγαλύτερα φορτία, η ταινία δείχνει τη μέρα μιας νεαρή μητέρας στο Τόκιο με τον άντρα της και το γιο της. Ο άντρας της την παρακολουθεί κρυφά μέσα από ένα βανάκι, αλλά μένει άφωνος όταν ανακαλύπτει τι συμβαίνει όταν αυτός βρίσκεται στη δουλειά.

Δείτε το βίντεο:

29xρονος ήθελε να μάθει αν η γυvαίκα του τον απατά - Όταν είδε το υλικό της κάμερας... (Video)

Ένας 29χρονος άνδρας παρακολούθησε την κοπέλα του για να δει αν θα τον απατήσει με τον δάσκαλο της γιόγκα, αλλά του βγήκε ξινό, όταν είδε το υλικό της κάμερας!

Τότε είδε, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο, την γυναίκα του με τον δάσκαλο της γιόγκας σε διάφορες στάσεις, ενώ έγινε έξαλλος με τα αγγίγματα. Μάλιστα σε κάποια στιγμή, ο γυμναστής “χτύπησε” απαλά τα οπίσ8ια της κοπέλας, ενώ της έκανε μασάζ στα πόδια. Επίσης, ένας άνδρας πίστευε ότι η κοπέλα του είναι τόσο πιστή σε αυτόν, που δέχτηκε να την τεστάρει με κρυφή κάμερα, συμμετέχοντας σε σχετικό ριάλιτι.

Αν και αποτελούν μέρος της δουλειάς του και των ασκήσεων, το αγόρι της δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του στο βίντεο παρακάτω:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share