Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σκυλάκι κάνει μία απίστευτη κίνηση στο φίλο του που ούτε ο ιδιοκτήτης δεν το πίστευε (video)

Γλυκό θέαμα

30 Νοεμβρίου 2020 09:42
Σκυλάκι κάνει μία απίστευτη κίνηση στο φίλο του που ούτε ο ιδιοκτήτης δεν το πίστευε (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα σκυλιά μπορεί να θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου αλλά παράλληλα είναι και από τα πλάσματα τα οποία νοιάζονται και για άλλα ζώα όπου και κάνουν κάποιες κινήσεις με αποτέλεσμα να μας αφήνουν πάντα έκπληκτους. Επίσης δείτε αυτό τον σκύλο που δεν τολμάει να "ρίξει" ούτε βλέμμα στον ιδιοκτήτη του.

Μία στιγμή στοργής καταγράφηκε σε βίντεο που τις τελευταίες ημέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Το βίντεο δείχνει ένα μικρό κουτάβι, που ονομάζεται Κνουτ, τυλιγμένο σε μια λευκή κουβέρτα κατά τη διάρκεια μίας φθινοπωρινής βόλτας στο δάσος στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Δίπλα του είναι ακόμη ένα σκυλί, ο Πόλι. Καθώς ο ιδιοκτήτης των δύο χαριτωμένων τετράποδων πάει να τα τραβήξει μία φωτογραφία, ο Κνούτ βάζει με αγάπη τα μικροσκοπικά του πόδια γύρω από τον Πόλι πετυχαίνοντας έτσι την τέλεια πόζα.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο σκύλος θυμίζει κακοποιό από κινηματογραφική ταινία - Ο λόγος θα σας τρελάνει (βίντεο)

Πολλά σκυλιά στον κόσμο δεν μοιάζουν μεταξύ τους διότι πάντα υπάρχει κάτι πάνω τους που τα κάνει ξεχωριστά όπως σε αυτή την περίπτωση με το βλέμμα ενός σκύλου. Επίσης δείτε αυτό τον σκύλο που προσπαθεί να "κοροϊδέψει" το αφεντικό του.

Συγκεκριμένα η 29χρονη Νατνίτσα από την Ταϊλάνδη ερωτεύτηκε τον παράξενο σκύλο με την πρώτη ματιά και αποφάσισε να τον υιοθετήσει από το καταφύγιο αδέσποτων, στην Μπανγκόκ. Ο Λάκι (Τυχερός) έχει ένα σημάδι στη γούνα του πάνω από το μάτι, που μοιάζει με μαύρο, τεράστιο φρύδι.

Αυτό το παράξενο χαρακτηριστικό κάνει τον σκύλο να μοιάζει με κακοποιό που έχει βγει κατευθείαν από κινηματογραφική ταινία. Ενώ τα ματάκια του που έχουν διαφορετικό χρώμα προσδίδουν ακόμη περισσότερο σασπένς στην όλη εμφάνιση του αξιολάτρευτου σκύλου.

Δείτε το βίντεο:

Αυτός ο σκύλος "κοροϊδεύει" τον ιδιοκτήτη του για κάτι το οποίο δεν σας πάει το μυαλό

Τα σκυλιά είναι γνωστό ότι είναι πανέξυπνα και πολλές φορές μπορούν να κάνουν αυτό που θέλουν χωρίς να τους καταλάβει κανείς, όπως αυτός ο σκύλος που εξαφανίστηκε από τα μάτια της ιδιοκτήτριας του όπου και τον βρήκε σε σημείο που δεν περίμενε.

Συγκεκριμένα ένας πανέξυπνος σκύλος κατάφερε να γίνει viral, καθώς «κορόιδεψε» τον ιδιοκτήτη του, κάνοντάς τον να πιστεύει ότι δεν είχε φάει τη λιχουδιά που του είχε αφήσει στο τραπέζι.

Στο βίντεο, που αρχικά κοινοποιήθηκε στο TikTok από τον @lilylikecat, ο ιδιοκτήτης του σκύλου βρίσκεται δίπλα σε ένα χαμηλό τραπέζι μαζί με τον αξιολάτρευτο σκύλο του, ένα πανέμορφο golden retriever. Ο άντρας παίρνει μια λιχουδιά από ένα συρτάρι και την τοποθετεί στο τραπέζι. Πριν φύγει, ζητάει από τον σκύλο του να μην τη φάει και να την αφήσει εκεί.

Λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο άντρας φεύγει, ο σκύλος τρώει τη λιχουδιά. Στη συνέχεια κατευθύνεται προς το συρτάρι, το ανοίγει, παίρνει μια άλλη λιχουδιά και τη βάζει στο τραπέζι.

Δείτε το απίστευτο βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share