Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άκουγαν ανατριχιαστικούς ήχους πίσω από αυτή την πόρτα - Όταν μπήκαν μέσα... (Video)

Ανατριχιαστικό

29 Νοεμβρίου 2020 18:09
Άκουγαν ανατριχιαστικούς ήχους πίσω από αυτή την πόρτα - Όταν μπήκαν μέσα... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Διασώστες άκουσαν ανατριχιαστικούς ήχους πίσω από αυτή την πόρτα και όταν μπήκαν μέσα ανατρίχιασαν με αυτό που αντίκρυσαν. Ενώ, ένας άνδρας μια εβδομάδα μετά τον θάνατο της γυναίκας του βρήκε αυτή τη φωτογραφία, που είχε ξεχάσει κατά λάθος στο κινητό της. Εκεί πάγωσε και δεν πίστευε στα μάτια του.

Σε ένα σπίτι στην επαρχία Gallia του Οχάιο, ζούσαν τρία άλογα και 66 σκυλιά! Οι συνθήκες διαβίωσης όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ήταν παραπάνω από τραγικές, με τα ζώα να μην έχουν καν νερό, να υπάρχουν παντού ακαθαρσίες και να ζευγαρώνουν συνεχώς μεταξύ τους.

Ήταν αναπόφευκτο να γεννιούνται συνέχεια κουτάβια και τα περισσότερα ζώα να είναι άρρωστα. Οι λεπτομέρειες για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού είναι άγνωστες, αλλά η συλλογή τόσων ζώων θεωρείται παθητική κακοποίηση και είναι ένδειξη ψυχολογικής διαταραχής.

Οι διασώστες απομάκρυναν με ασφάλεια όλα τα ζώα και τους πρόσφεραν την απαραίτητη φροντίδα. Αναμφίβολα θα ήταν ψυχοφθόρο για τους διασώστες να δουν τέτοιες συνθήκες για τα ζώα που ζούσαν σε αυτό το σπίτι.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο με την συγκινητική τους διάσωση:

Έπαθε το σοκ της ζωής της η σύζυγος - Είδε τον άντρα της στην τηλεόραση με...

Φανταστείτε να κάθεστε αναπαυτικά στον καναπέ σας και να βλέπετε τηλεόραση με τα παιδιά σας και στα ξαφνικά να δείτε τον σύζυγό σας στην τηλεόραση.

Ο οποίος όχι μόνο βγήκε στην τηλεόραση χωρίς να το ξέρετε, αλλά στο πλάι του ήταν και μια άλλη γυναίκα. Όχι ό,τι γυναίκα να ναι, αλλά η νόμιμη δεύτερη σύζυγός του! Επίσης, φοβερό είναι αυτό, που συνέβη σε μια 80χρονη γιαγιά, η οποία παντρεύτηκε έναν άνδρα 45 χρόνια νεότερό της, την πρώτη νύχτα που έφτασαν στο κρεβάτι, με τον γαμπρό να τρελαίνεται.

Αυτό έπαθε πράγματι η Βρετανή Helen Gundry παρακολουθώντας τηλεόραση με τον γιο της Alex και την κόρη της Daisy. Αντί να απολαύσουν βέβαια το κωμικό σόου των «Αντ και Ντεκ», όπου είχε σε ζωντανή σύνδεση έναν γάμο, η οικογένεια δεν πίστευε στα μάτια της.

Όταν αποκαλύφθηκε τελικά η αλήθεια, ο 39χρονος δίγαμος άνδρας αρνήθηκε αρχικά πως ήταν παντρεμένος και με τις δύο γυναίκες. Στο δικαστήριο που σύρθηκε έπρεπε ωστόσο να πει την αλήθεια, την οποία ήξερε εξάλλου ο δικαστής βλέποντας τα πιστοποιητικά των δύο γάμων πάνω στην έδρα του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share