Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024

Νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο - Όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα... (Video)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους

28 Νοεμβρίου 2020 16:24
Νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο - Όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Γονείς νόμιζαν ότι το μωρό τους είναι δαιμονισμένο και όταν είδαν τι κατέγραψε η κάμερα δεν πίστευαν στα μάτια τους. Όπως θα δείτε και εσείς πιο κάτω, με το δίκιο τους πάγωσαν.

Το βίντεο που θα δείτε πιο κάτω, είναι από την κάμερα που είχαν τοποθετήσει οι γονείς ενός μωρού στο δωμάτιο του, καθώς άκουγαν περίεργους θορύβους. Το πρώτο πράγμα που σκέφθηκαν είναι ότι είτε το μωρό τους είναι δαιμονισμένο, είτε ότι κάτι κρύβεται μέσα στο δωμάτιο. Επίσης, σε ακόμη μία σοκαριστική ιστορία, γιατροί είπαν στην μαμά να αποχαιρετήσει το μωρό της. Όταν όμως ξύπνησε τον είδε έτσι!

Ωστόσο, η απορία τους γρήγορα λύθηκε, όταν είδαν τι κάνει το μωρό τους μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα. Όπως θα δείτε και εσείς, το μωρό σκαρφάλωσε πάνω στην κούνια λες και έκανε surfing. H ισορροπία του είναι αξιοσημείωτη, ενώ ευτυχώς έπεσε μέσα στο στρώμα της κούνιας, χωρίς να χτυπήσει.

23 μηνών μωρό φεύγει από το κρεβάτι του για να... Έπαθε σοκ η μητέρα του! (Video)

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία μητέρα, η οποία θέλησε να δει τον τρόπο που το μωρό της μόλις 23 μηνών, καταλήγει κάθε βράδυ να φεύγει από το κρεβάτι του και να κοιμάται αγκαλιά με τον σκύλο της οικογένειας.

Για τον λόγο αυτό, η μητέρα έβαλε μία κάμερα στο δωμάτιο του μικρού παιδιού και ξεκίνησε να γράφει το βίντεο. Την επόμενη μέρα, είδε όλη την διαδικασία και ανέβασε τα πλάνα στα social media, με αποτέλεσμα άμεσα να γίνει viral και να κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ενώ, σοκάρει η ιστορία μίας 20χρονης μητέρας που εγκατέλειψε το μωρό της επειδή γεννήθηκε ανάπηρο. Νόμιζε πως η ιστορία είχε ξεχαστεί 22 χρόνια μετά όμως το παρελθόν ήρθε στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, η Πέιτζ Κνούντστον από το Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια των Ηνωμένων Πολιτειών τοποθέτησε την κάμερα και ακολούθησε τις ίδιες κινήσεις που κάνει κάθε βράδυ και έβαλε τον Φιν στο κρεβάτι του.

Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο μικρός σηκώθηκε, κατέβηκε από το κρεβάτι του και πήγε να κοιμηθεί αγκαλιά με τον Μπρούτους, τον σκύλο της οικογένειας, ο οποίος ήταν από κάτω. Άλλωστε οι δυο τους είναι αχώριστοι από την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share