Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το κουίζ που θα κάνει το κεφάλι σας να "εκραγεί"

Θα τα καταφέρετε;

26 Νοεμβρίου 2020 18:23
Το κουίζ που θα κάνει το κεφάλι σας να
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν είστε λάτρεις των κουίζ αλλά και σας αρέσουν τα τεστ παρατηρητικότητας τότε η παρακάτω εικόνα θα σας είναι μία νέα δύσκολη πρόκληση. Πριν όμως προχωρήσετε δείτε και αυτό το κουίζ με το ζωάκι αν μπορείτε να το βρείτε.

Συγκεκριμένα μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στο ίντερνετ και δείχνει μία κοπέλα να βγάζει selfie μπροστά από τον καθρέπτη της, ωστόσο, υπάρχει ένα σημείο που προκαλεί πολλά... ερωτηματικά.

Για να είμαστε πιο ακριβείς, το πρόβλημα στην φωτογραφία εντοπίζεται στο σώμα της κοπέλας που βγάζει την φωτογραφία. Το ερώτημα που έχει προκύψει είναι κατά πόσο οι χρήστες των social media, που είδαν το συγκεκριμένο καρέ, είδαν ένα ή δύο μικροσκοπικά πόδια.

Η απάντηση

Είναι ένα πόδι ή δύο μικροσκοπικά; Η απάντηση είναι πως η φόρμα που φοράει η κοπέλα, έχει μια κάθετη ρίγα που προκαλεί την οφθαλμαπάτη.

Αν καταφέρετε και λύσετε αυτό το κουίζ τότε έχετε παραπάνω IQ από το κανονικό

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει έναν ακόμη γρίφο για να τεστάρετε τις ικανότητες σας και να δείτε αν μπορείτε να το λύσετε. Επίσης προσπαθήστε να λύσετε και αυτό το μυστήριο με την γυναίκα και το παγωμένο τσάι.

Συγκεκριμένα αυτός ο αστυνομικός γρίφος κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου όπου μοιάζει εύκολος, αλλά δεν είναι. Από τους 10 που θα προσπαθήσουν να βρουν τη σωστή απάντηση, μόνο οι 2 θα το καταφέρουν! Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς;

Ένα εστιατόριο, μια γυναίκα που βρίσκεται νεκρή στις τουαλέτες, 4 ύποπτοι. Δες προσεκτικά τη φωτογραφία που ακολουθεί. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και γίνε για λίγο αστυνόμος Μπέκας. Μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί; Αν νομίζετε ότι βρήκατε την λύση μπορείτε να ελέγξετε την απάντηση που βρίσκεται παρακάτω.

Η απάντηση

Ο δολοφόνος είναι ο πελάτης Νο4 και υπάρχουν τρεις αποδείξεις γι’ αυτό: Λείπει απ’ το τραπέζι του το μαχαίρι (εργαλείο του φόνου που βρίσκεται μάλιστα δίπλα στο θύμα), έχει βγαλμένα ρούχα σαν να προηγήθηκε σωματική επαφή και είναι ακριβώς δίπλα στην πόρτα της τουαλέτας (αν και είναι τουαλέτες γυναικών οι υπόλοιποι πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιος μπαίνει μέσα). Τέλος, οι πολύ παρατηρητικοί θα είδαν ότι πίσω από το αυτί του δολοφόνου, υπάρχει αίμα…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share