Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελάφι καταζητείται από την αστυνομία για κάτι το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς

Απίστευτο περιστατικό

25 Νοεμβρίου 2020 15:26
Ελάφι καταζητείται από την αστυνομία για κάτι το οποίο δεν μπορεί να φανταστεί κανείς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα ζώα για αρκετούς μπορεί να μην φαίνονται έξυπνα αλλά αρκετές φορές μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα τα οποία μας αφήνουν έκπληκτους εκτός από αυτό το λιοντάρι που φαίνεται να την "πάτησε" όταν πήγε να επιτεθεί σε ένα κοριτσάκι.

Συγκεκριμένα η αστυνομία της Τσεχίας ζήτησε τη βοήθεια των πολιτών μετά την ασυνήθιστη κλοπή ενός όπλου από ένα… ελάφι που από παρ’ ολίγον θήραμα έγινε δράστης και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο δάσος. Το ζώο, τρομαγμένο από ένα σκυλί, έτρεξε προς την ομάδα των ελαφοκυνηγών, έσκισε το μανίκι ενός από αυτούς και άρπαξε με τα κέρατά του το λουρί μιας καραμπίνας Hornet 0.22.

«Το τουφέκι, το οποίο ο κυνηγός είχε κρεμασμένο στο αριστερό του χέρι, ευτυχώς χωρίς σφαίρες, γλίστρησε στα κέρατα του ελαφιού και εξαφανίστηκε μαζί του», ανέφερε η ανακοίνωση της… θρασύτατης κλοπής που εξέδωσε η αστυνομία.

Ένας άλλος κυνηγός εντόπισε λίγο αργότερα το ελάφι, σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου, να μεταφέρει ακόμη στο κεφάλι του την καραμπίνα. «Οι κυνηγοί έψαξαν στο δάσος, αλλά δεν βρήκαν το όπλο». Έτσι το «θύμα» του ελαφιού δεν είχε άλλη επιλογή από το να αναφέρει την «κλοπή» στην αστυνομία.

Οι αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να επικοινωνήσουν αμέσως με την αστυνομία στην περίπτωση που κάποιος βρει το όπλο.

Άρρωστος 79χρονος παππούς είναι έτοιμος να πεθάνει - Τότε εμφανίζεται ένα ελάφι στο παράθυρό του και... Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει

Ένας άρρωστος 79χρονος παππούς είναι έτοιμος να πεθάνει και τότε εμφανίζεται ένα ελάφι στο παράθυρό του! Η συνέχεια θα σας συγκλονίσει. Ενώ, ένας 72χρονος παππούς ζούσε και κρυβόταν σε ένα δάσος για πάνω από 20 χρόνια και η ιστορία του κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Η ιστορία της Latricia Thomas κάνει τον γύρου του διαδικτύου για καλό λόγο. Σε ένα συγκινητικό εγκώμιο για τον πατέρα της, ο οποίος πέθανε πρόσφατα, αποκαλύφθηκε ένα αληθινό θαύμα.

Από την Latricia Thomas:

«Σας ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σας λόγια και την υποστήριξη σας μετά τον θάνατο του μπαμπά μου. Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την ιστορία που έγραψα τις τελευταίες του μέρες και διαβάστηκε στην κηδεία του.

Ο μπαμπάς μου ήταν κυνηγός. Κάθε χρόνο, με το άνοιγμα της σεζόν, βρίσκονταν έξω στη φύση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Καθώς τα χρόνια περνούσαν, άφησε το όπλο του και πήρε μια φωτογραφική μηχανή, γιατί ήθελε να διδάξει στα παιδιά και στα εγγόνια του, πώς να απολαύσουν το χόμπι που τόσο αγαπούσε.

Την περασμένη εβδομάδα, δύο ημέρες πριν πεθάνει, ο μπαμπάς συναντήθηκε με ένα ελάφι. Ήταν πανέμορφο! Ήρθε στο παράθυρο, όπου ο μπαμπάς καθόταν στην αγαπημένη καρέκλα του και τον κοίταξε μέσα στα μάτια.»

«Λίγα λεπτά αργότερα βγήκε στη βεράντα. Ο μπαμπάς σηκώθηκε με πολύ ενέργεια για αυτές τις τελευταίες του ημέρες, άνοιξε την πόρτα και έβγαλε το χέρι του έξω. Το ελάφι, που πρώτη φορά το έβλεπε, τον άφησε να το ταΐσει. Ένα άγριο ζώο που, για λίγα λεπτά, είχε μείνει πολύ ήρεμο για την φύση του. Κοιτάχτηκαν και ο μπαμπάς μου απλά είπε «Είμαι έτοιμος».»

«Μετά από οκτώ χρόνια ασθενείας, ήταν έτοιμος. Μετά από 3 παιδιά και 9 εγγόνια, ήταν έτοιμος. Αφού ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ένα ζώο που περίμενε για χρόνια, ήταν έτοιμος. Ο μπαμπάς κάθισε πίσω στην καρέκλα του.»

Μετά από αυτή τη συνάντηση, ο μπαμπάς μου ήταν πολύ ήρεμος και ανακουφισμένος. Είχα να τον δω έτσι για εβδομάδες, ίσως και μήνες. Ο μπαμπάς πέθανε δύο ημέρες αργότερα, και θάφτηκε στο σπίτι που έχτισε με τα δικά του χέρια και το αποκαλούσε Villa. Το αξιοσημείωτο είναι ότι το ελάφι βρίσκονταν εκεί και έκανε βόλτες γύρω από το σπίτι».

«Είχε έρθει, για μια ακόμη φορά, να αποχαιρετίσει τον μπαμπά μου. Είναι δύσκολο να περιγράψω τι αισθάνθηκα όταν παρακολούθησα αυτό το θαύμα».

Το τελευταίο ταξίδι του μπαμπά με τη μοτοσικλέτα του ήταν στην Αϊόβα, στα χωράφια γεωργικών εκμεταλλεύσεων με το μπέιζμπολ, όπου γυρίστηκε η ταινία «Field of Dreams». Νομίζω ότι ήξερε ότι θα ήταν το τελευταίο οδικό του ταξίδι. Τράβηξε αυτή τη φωτογραφία που βλέπετε μέσα στο καλαμπόκι που περιβάλλει τα χωράφια. Σ “αγαπώ μπαμπάκα.»

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share