Κυριακή, 11 Απριλίου 2021

Άνδρας πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα – Μετά τον έψαχναν επειδή…

Απίθανο περιστατικό!

25 Νοεμβρίου 2020 07:08
Άνδρας πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα – Μετά τον έψαχναν επειδή…
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο είναι αυτό, που συνέβη σε έναν άνδρα, ο οποίος πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα, αλλά στη συνέχεια τον έψαχναν για τον πιο αδιανόητο λόγο.

Συγκεκριμένα, ένα παράξενο περιστατικό που αποδεικνύει οτι ακόμα και σήμερα υπάρχει φιλότιμο, σημειώθηκε στον Βόλο.

Σύμφωνα με όσα γράφει σε ανάρτησή της στο facebook μία Βολιώτισσα, ένας νεαρός άνδρας, έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ της Alpha Bank στην οδό Πολυμέρη. Όμως επειδή εμπόδιζε στη στροφή, καθώς είχε σταθμεύσει πρόχειρα, και το αστικό λεωφορείο δε μπορούσε να περάσει, έφυγε άρον άρον.

Άνδρας πήγε στο ΑΤΜ να σηκώσει χρήματα

Πανικός μπροστά από ΑΤΜ - Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με αυτό που αντίκρισαν (Video)

Πανικός επικράτησε μπροστά από ΑΤΜ και ξέσπασαν όλοι σε κλάματα με αυτό που αντίκρισαν. Όλα έγιναν όταν οι πελάτες πήγαν να σηκώσουν χρήματα. Επίσης, μια αναπάντεχη έκπληξη περίμενε μία γυναίκα όταν θέλησε να πάει στο ATM και να βγάλει λεφτά για να προχωρήσει στις αγορές της.

Η τράπεζα όμως, τους επιφύλασσε μία μεγάλη κι απίστευτη έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, με έναν μοναδικό τρόπο που θα τους έμενε αξέχαστος.

Όχι μόνο πρόσφεραν δωρεάν καφέ στους πελάτες τους, αλλά επίσης μετέτρεψαν τα ATM σε αυτό που οι ίδιοι αποκαλούν «αυτόματη ευχαριστήρια μηχανή».

Δείτε τι συνέβη στο παρακάτω βίντεο:

50χρονος πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του - Αυτό που έγινε στην συνέχεια...

50χρονος άνδρας πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ, όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει τα δικά του. Αυτό που έγινε στην συνέχεια όμως θα σας σοκάρει ακόμα περισσότερο.

Ο οικοδόμος και πατέρας δύο παιδιών Κόλλιν Μπάνκς πήγε να πάρει χρήματα από ΑΤΜ της Σκωτίας όταν είδε ότι ο προηγούμενος είχε ξεχάσει να παραλάβει τα χρήματά του. Ο 50χρονος άντρας τα παρέδωσε στους υπαλλήλους του καταστήματος. Έτσι ενώ άλλοι προσπαθούν να σε εξαπατήσουν παγιδεύοντας τα ΑΤΜ, κάποιοι άλλοι φέρονται σαν τον άνδρα αυτόν και η μοίρα τους ανταμείβει. Ενώ, σε ένα περίεργο περιστατικό ένας παππούς πίστεψε ότι του χαμογέλασε η τύχη του, όταν βρήκε 1.900 ευρώ σε ένα ΑΤΜ. Αποδείχθηκε τελικά ότι έκανε μεγάλο λάθος.

50χρονος πήγε να σηκώσει λεφτά από το ΑΤΜ

Μετά από λίγες ώρες κέρδισε το στοίχημα βγάζοντας με 1,5 λίρα 49,077 λίρες! «Λένε πως η ειλικρίνεια είναι η καλύτερη πολιτική και για μένα ήταν στα σίγουρα», είπε ο Μπάνκς. «Έχω μεγάλη οικογένεια και τώρα μπορώ να διασφαλίσω το γεγονός ότι όλοι μας θα έχουμε καλά Χριστούγεννα, τα καλύτερα που είχαμε ποτέ ως οικογένεια», συμπλήρωσε.

Όσο για τις 30 λίρες, επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Όπως είπε ο Μπάνκς, επέστρεψε στο σουπερμάρκετ βρήκε την υπάλληλο που είχε δώσει τα λεφτά και εκείνη τον διαβεβαίωσε πως ο πελάτης γύρισε και τα πήρε. «Υποθέτω πως σε μια καλή πράξη αξίζει μια δεύτερη», είπε ο 50χρονος.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share