Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μπορείτε να βρείτε το ζωάκι σε αυτή την εικόνα; Οι περισσότεροι δεν τα κατάφεραν

Δοκιμάστε την παρατηρητικότητα σας

23 Νοεμβρίου 2020 14:42
Μπορείτε να βρείτε το ζωάκι σε αυτή την εικόνα; Οι περισσότεροι δεν τα κατάφεραν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα τεστ παρατηρητικότητας είναι από τα καλύτερα τεστ για να δοκιμάσετε τον εαυτό σας στο αν μπορείτε να προσέξετε καλά τις λεπτομέρειες, όπως αυτό το τεστ που δημοσίευσε η CIA για να δοκιμάσει τους ακόλουθους της.

Το συγκεκριμένο τεστ παρατηρητικότητας που θα βρείτε παρακάτω έχει δυσκολέψει πολύ κόσμο και ελάχιστοι μπορούν να το λύσουν. Εσύ θεωρείς πως ανήκεις στο 1% των ανθρώπων που μπορεί να εντοπίσει το ζωάκι στη φωτογραφία; Στο τέλος του κειμένου βρίσκεται η απάντηση για αυτό το κουίζ.

Για να δούμε…

Κοίτα την παρακάτω φωτογραφία. Μπορείς να βρεις το ζωάκι που κρύβεται; Αν μπορείς να το βρεις μέσα σε δύο λεπτά, τότε ανήκεις στο 1% του πληθυσμού που τα κατάφερε. Κι ο χρόνος μετρά από τώρα!

Νιώθεις μπερδεμένος; Θεωρείς πως δεν μπορεί να είναι και τόσο δύσκολο; Το κοιτάς και το ξανά κοιτάς αλλά τίποτα; Μήπως θέλεις να σου δώσουμε ένα μικρό hint;

Όλα εξαρτώνται από το πώς βλέπεις τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Προσπαθείς να επικεντρωθείς στα μάτια του; Δες αυτό το στοιχείο που σου δώσαμε.

Μήπως να επικεντρωθείς σε κάτι άλλο; Μήπως να εστιάσεις στη γενειάδα του άνδρα στη φωτογραφία; Τα ζώα είναι συχνά τριχωτά. Και ίσως σε βοηθήσει να επικεντρωθείς σε αυτό.

Έχεις αρχίσει να αναρωτιέσαι αν υπάρχει πράγματι κρυμμένο ζώο στη φωτογραφία; Υπάρχει. Έχεις αρχίσει να απελπίζεσαι και δεν μπορείς να το βρεις;

Μάλλον έχουν περάσει τα δύο λεπτά και ήρθε η ώρα να σου δώσουμε την απάντηση!

Το μόνο που χρειαζόταν να κάνεις ήταν να κοιτάξεις από διαφορετική οπτική τη φωτογραφία. Δηλαδή, ανάποδα! Εντάξει, κι εμείς “καήκαμε” με αυτό το τεστ. Μπορεί να “κάηκες” κι εσύ. Μπορεί να θέλεις να “καεί” και κάποιος φίλος σου.

Αν καταφέρετε και λύσετε αυτό το κουίζ τότε έχετε παραπάνω IQ από το κανονικό

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει έναν ακόμη γρίφο για να τεστάρετε τις ικανότητες σας και να δείτε αν μπορείτε να το λύσετε. Επίσης προσπαθήστε να λύσετε και αυτό το μυστήριο με την γυναίκα και το παγωμένο τσάι.

Συγκεκριμένα αυτός ο αστυνομικός γρίφος κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου όπου μοιάζει εύκολος, αλλά δεν είναι. Από τους 10 που θα προσπαθήσουν να βρουν τη σωστή απάντηση, μόνο οι 2 θα το καταφέρουν! Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς;

Ένα εστιατόριο, μια γυναίκα που βρίσκεται νεκρή στις τουαλέτες, 4 ύποπτοι. Δες προσεκτικά τη φωτογραφία που ακολουθεί. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και γίνε για λίγο αστυνόμος Μπέκας. Μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί; Αν νομίζετε ότι βρήκατε την λύση μπορείτε να ελέγξετε την απάντηση που βρίσκεται παρακάτω.

Η απάντηση

Ο δολοφόνος είναι ο πελάτης Νο4 και υπάρχουν τρεις αποδείξεις γι’ αυτό: Λείπει απ’ το τραπέζι του το μαχαίρι (εργαλείο του φόνου που βρίσκεται μάλιστα δίπλα στο θύμα), έχει βγαλμένα ρούχα σαν να προηγήθηκε σωματική επαφή και είναι ακριβώς δίπλα στην πόρτα της τουαλέτας (αν και είναι τουαλέτες γυναικών οι υπόλοιποι πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιος μπαίνει μέσα). Τέλος, οι πολύ παρατηρητικοί θα είδαν ότι πίσω από το αυτί του δολοφόνου, υπάρχει αίμα…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share