Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2021

Πήγε για κούρεμα και όταν είδαν αυτό στο κεφάλι του έμειναν άφωνοι

Απίστευτο

22 Νοεμβρίου 2020 15:46
Πήγε για κούρεμα και όταν είδαν αυτό στο κεφάλι του έμειναν άφωνοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο γεγονός έγινε σε κουρείο όπου ένας κουρέας ανακάλυψε κάτι απίστευτο στο κεφάλι του ατόμου που κούρευε. Επίσης δείτε την αντίδραση ενός πατέρα όταν είδε το κούρεμα που έκαναν στο γιό του.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μία αληθινή ιστορία η οποία σχετίζεται με έναν ηλικιωμένο άνδρα. Ο 82χρονος Τζέιμς Μακένζι πήγε για καλή του τύχη στο κομμωτήριο. Ο λόγος ήταν για να κόψει φυσικά τα μαλλιά του. Όμως, η κομμώτριά του, Κέρριν Τέιλορ παρατήρησε κάτι παράξενο πίσω από το αυτί του. Ήταν φανερό πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

Στη συνέχεια η υπάλληλος είπε στον Τζέιμς να πάει να το ελέγξει σε ένα γιατρό. Ο όγκος που είχε στο αυτί του, ο ηλικιωμένος άνδρας, ήταν ορατός και με γυμνό μάτι. Μάλιστα, επειδή φοβήθηκε πως δεν θα το έκανε, επικοινώνησε και με κάποιον από το οικογενειακό του περιβάλλον για να το πει. Έτσι, τον πήγαν στον γιατρό. Εκείνος επιβεβαίωσε πως επρόκειτο για όγκο. Ο ηλικιωμένος άνδρας έκανε αφαίρεση του όγκου.

Απίστευτο αυτό που αντίκρισε μία κουρέας στο κεφάλι ενός ηλικιωμένου άνδρα

Η κόρη του είπε πως δεν είχε μιλήσει ποτέ πριν με την Κέρριν, την κομμώτρια, αλλά την είχε ακούσει από την μητέρα της, η οποία κουρευόταν εκεί. Μάλιστα, στον πατέρα της (ο οποίος είχε και τον όγκο) είχε κάνει δωρεάν το πρώτο του κούρεμα μετά τον θάνατο της συζύγου του, επειδή εκείνος ήταν ράκος ψυχολογικά.

Όπως είπε η κόρη του, η κομμώτρια είδε πως ο όγκος βρισκόταν πίσω από το αυτί του πατέρα της. Μάλιστα, εκείνος της παραδέχτηκε πως όντως σε εκείνο το σημείο υπήρχε κάτι που τον ενοχλούσε. Έτσι, η Κέρριν χωρίς να χάσει χρόνο, ειδοποίησε τους δικούς του.

Ηλικιωμένη γυναίκα νόμιζε ότι είχε όγκο - Όμως τελικά ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος σε....

Τη δεκαετία του 1950, μια έγκυος γυναίκα από το Μαρόκο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού ήταν σε κατάσταση τοκετού για περισσότερες από 24 ώρες, αλλά έφυγε τρέχοντας όταν είδε μια άλλη γυναίκα να πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού, καθώς φοβόταν ότι θα υποφέρει κι εκείνη με τον ίδιο τρόπο. Σχεδόν 50 χρόνια αργότερα, γέννησε ένα “πέτρινο μωρό”. Αυτή δεν είναι η πρώτη ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα νόμιζε πως ήταν έγκυος όμως όλα τα τεστ έβγαιναν αρνητικά.

Η Ζάχρα Αμπουταλίμπ, η οποία ήταν 26 ετών το 1955, ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδί, αλλά δεν κατάφερε να γεννήσει μετά από 48 ώρες τοκετού. Όταν πήγε στο νοσοκομείο, της είπαν ότι θα έπρεπε να κάνει καισαρική τομή. Αλλά, όταν είδε μια άλλη γυναίκα να πεθαίνει κατά τη διάρκεια του τοκετού, φοβήθηκε και εγκατέλειψε το νοσοκομείο.

Αφ’ ότου η Αμπουταλίμπ εγκατέλειψε το νοσοκομείο, συνέχισε να αισθάνεται έντονους πόνους για μέρες. Αλλά ποτέ δεν γέννησε.

Η Αμπουταλίμπ βασίστηκε σε μια Μαροκινή πεποίθηση που λέει ότι ένα παιδί μπορεί να κοιμηθεί μέσα στη μήτρα και να προστατεύσει την τιμή της μητέρας του. Έτσι, σταμάτησε να σκέφτεται την εγκυμοσύνη της και στη συνέχεια, υιοθέτησε τρία παιδιά.

Μετά από 46 χρόνια, όταν η Αμπουταλίμπ ήταν 75 ετών, ο πόνος επέστρεψε και επισκέφθηκε έναν ειδικό γιατρό για εξετάσεις. Ο ειδικός, ο καθηγητής Τάμπι Ουαζάνι, θεώρησε ότι η Αμπουταλίμπ είχε καρκίνο των ωοθηκών λόγω της προεξέχουσας κοιλιάς και την έστειλε για υπερηχογράφημα.

υπερηχογράφημα

Μετά από μια μαγνητική τομογραφία, αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν όγκος, αλλά το μωρό της, το οποίο κουβαλούσε μέσα της από το 1955.

έγκυος 46 χρόνια

Αποδεικνύεται ότι το έμβρυο είχε σκάσει στην κοιλιά και μετατράπηκε σε ξένο σώμα για το ανοσοποιητικό σύστημα της μητέρας ενώ γύρω από αυτό σχηματίστηκε ένα ασβεστώδες κέλυφος.

Η Αμπουταλίμπ υποβλήθηκε σε ένα 4ωρο χειρουργείο για να αφαιρέσει το “πέτρινο μωρό.”

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share