Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Απίστευτο: Πολιτικός τρώει ωμό ψάρι - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (βίντεο)

Τι κρύβεται πίσω από αυτή την πράξη;

21 Νοεμβρίου 2020 16:52
Απίστευτο: Πολιτικός τρώει ωμό ψάρι - Ο λόγος θα σας εκπλήξει (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε όπου ένα πολιτικός έφαγε ωμό ψάρι για να αποδείξει στους πολίτες της χώρας του ότι είναι ασφαλές λόγω κορωνοϊού. Ενώ στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε πάρτι στην Θεσσαλονίκη και στα Χανιά παρά τα μέτρα του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ο πρώην υπουργός Αλιείας της Σρι Λάνκα ο Ντιλίπ Γουαντααράτσι έφαγε ωμό ένα ψάρι σε συνέντευξη τύπου προκειμένου να πείσει τους πολίτες της χώρας του να τρώνε ψάρια από τα οποία δεν κινδυνεύουν από κορωνοϊό.

Πρόσφατα η κυβέρνηση της χώρας έκλεισε πολλές ψαραγορές επειδή υπήρχε συνωστισμός και ο Ντιλίπ για να μην περάσει το λάθος μήνυμα ότι δηλαδή έκλεισαν οι αγορές επειδή τα ψάρια έχουν κορωνοϊό, αποφάσισε να φάει ένα ωμό.

Και το έφαγε ωμό μπροστά στις κάμερες, το δάγκωσε έκοψε ένα μεγάλο κομμάτι και άρχισε να το μασάει και να το καταπίνει. «Αγόρασα αυτό το ψάρι για να σας δείξω. Κάνω έκκληση στους πολίτες της χώρας να τρώνε αυτό το ψάρι. Μην φοβάστε. Δεν θα κολλήσετε κορωνοϊό. Θα το φάω ωμό για να σας δείξω» είπε.

Δείτε το βίντεο:

13χρονος παραπονιόταν πως πονούσε η μύτη του - Αυτό που βρήκαν οι γιατροί τους έκοψε την ανάσα

Όταν αυτός ο 13χρονος παραπονιόταν πως πονούσε η μύτη του σίγουρα δεν περίμενε αυτό που ακολούθησε μόλις τον είδαν οι γιατροί.

Την αφαίρεση ψαριού από το ρουθούνι ενός παιδιού δείχνει ένα ανατριχιαστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media. Ωστόσο, κάτι εξίσου ανατριχιαστικό ανακάλυψαν γιατροί στο μάτι ενός 7χρονου.

Συγκεκριμένα το μικρό ψάρι μπήκε στη μύτη του 13χρονου αγοριού, όταν ο μικρός έκανε βουτιά σε πηγάδι με νερό σε περιοχή της νότιας Ινδίας.

Το παιδί πονούσε και ισχυριζόταν ότι δεν ένιωθε τον μικρό εισβολέα να κινείται κάτω από την επιφάνεια του προσώπου του.

Δείτε τη στιγμή που ο γιατρός βγάζει το μάλλον ζωντανό ψάρι από το ρουθούνι του αγοριού:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share