Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο γαμπρός σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει! - Δείτε γιατί...

Απίστευτη ιστορία!

21 Νοεμβρίου 2020 13:13
Κατά τη διάρκεια του γάμου τους, ο γαμπρός σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει! - Δείτε γιατί...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Cody και η Kelly Campbell ευτυχισμένοι γιορτάζουν την ημέρα του γάμου τους. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε μια φωνή να φωνάζει «Βοήθεια! Καλέστε Ασθενοφόρο».

Ο γαμπρός και η νύφη μια λαμπερή τελετή με καλεσμένους συγγενείς και φίλους ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα πανέμορφο κτήμα στην Καλιφόρνια.

Ο Cody είναι πυροσβέστης και αγαπά πολύ την δουλειά του μάλιστα κάποιος από τους καλεσμένους τον κολάκευσε λέγοντας του: «Αν ποτέ χρειαστώ βοήθεια, εύχομαι να είναι από σένα, Cody!». Μια φράση τιμητική και συνάμα ειρωνική αφού προμήνυε ένα αναπάντεχο συμβάν…

Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι τη στιγμή που ακούστηκε μια φωνή να φωνάζει «Βοήθεια! Καλέστε Ασθενοφόρο».

Η μητέρα του γαμπρού πνίγηκε από ένα μεγάλο κομμάτι κρέας που στάθηκε στο λαιμό της και την έκανε να μη μπορεί να πάρει ανάσα. Μόλις ο Cody το αντιλήφθηκε, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει προς το μέρος της αγαπημένης του μητέρας για τις πρώτες βοήθειες.

Ο γαμπρός κατάφερε να απελευθερώσει το κομμάτι από τον λαιμό της μητέρας του και να την σώσει! Η Kelly περήφανη για τον άνδρα της, ανακουφίστηκε μόλις είδε ότι όλα πήγαν καλά και η μητέρα του Cody μπορούσε και πάλι να πάρει ανάσα και να απολαύσει την τελετή.

Αξίζει να διαβάσετε για άλλη μια ιστορία όπου γαμπρός ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τη νύφη να φτάνει στο πλάι του.

Δείτε την αντίδραση του Cody που κατέγραψε σε βίντεο καλεσμένος του γάμου:

Σέρρες: Η κούκλα νύφη και ο... ΣΟΚ (video)

Μετά το δημαρχείο, όπου τέλεσαν το γάμο τους, το νεόνυμφο ζευγάρι βρήκε «στρωμένο» λαϊκό γλέντι, «προσφορά» της Σερραϊκής «Mascarata» και είπε να το εκμεταλλευτεί δεόντως!

Η νύφη έσυρε τον χορό με το γαμπρό να ακολουθεί και στη συνέχεια να καταγράφει με το κινητό του τις χορευτικές φιγούρες της συζύγου του! Η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Σερρών κ. Σωτηρία Πάνου πάντρεψε χθες το απόγευμα την Βασιλεία Χαραλαμπίδου και τον Σωτήρη Τσομπόλη, στο Δημαρχείο Σερρών.

Φυσικά η ορχήστρα έδραξε την ευκαιρία για να αποδώσει το τραγούδι που άρμοζε στην περίσταση και που δεν ήταν άλλο απ’ το να ζήσει η νύφη και ο γαμπρός! Αποδεικνύεται για μία ακόμα φορά πως άμα …θέλει η νύφη κι ο γαμπρός όλα μπορούν να συμβούν στην Σερραϊκή «Mascarata».

Αχαΐα: Η νύφη το έσκασε λίγο πριν το γάμο και...

Η νύφη το έσκασε δεν είναι μόνο ο τίτλος χολιγουντιανής ταινίας με τη Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά και ένα γεγονός που συνέβη, πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Αιγιαλείας, στην Αχαΐα. Η νύφη το έσκασε: Άφησε σημείωμα στον γαμπρό ότι δεν θέλει να τον παντρευτεί

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η νύφη άφησε σημείωμα στον γαμπρό, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη εδώ και καιρό και του γνωστοποιούσε ότι δεν επιθυμεί να τον παντρευτεί. Η νύφη το έσκασε: Δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι καλεσμένοι και στήθηκαν στην εκκλησία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα πήρε τη απόφαση αυτή μόλις λίγες μόνο ώρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου και έτσι οι οικογένειες τους δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν τους προσκεκλημένους για τη ματαίωση του γάμου, με συνέπεια οι περισσότεροι από αυτούς να στηθούν στην εκκλησία.

Γαμπρός ετοιμαζόταν να βγάλει φωτογραφία με τους φίλους του - Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν... (Video)

Ο γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

Έχουμε διάφορα fail σε γάμους και συνήθως αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι οι νύφες λόγω... νυφικού. Συνήθως το πατάνε και κάτι πάει στραβά, όμως σε αυτή την περίπτωση η γκάφα ανήκει σε άλλο φύλο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share