Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αν καταφέρετε και λύσετε αυτό το κουίζ τότε έχετε παραπάνω IQ από το κανονικό

Μπορείτε να τα καταφέρετε;

20 Νοεμβρίου 2020 14:27
Αν καταφέρετε και λύσετε αυτό το κουίζ τότε έχετε παραπάνω IQ από το κανονικό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει έναν ακόμη γρίφο για να τεστάρετε τις ικανότητες σας και να δείτε αν μπορείτε να το λύσετε. Επίσης προσπαθήστε να λύσετε και αυτό το μυστήριο με την γυναίκα και το παγωμένο τσάι.

Συγκεκριμένα αυτός ο αστυνομικός γρίφος κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου όπου μοιάζει εύκολος, αλλά δεν είναι. Από τους 10 που θα προσπαθήσουν να βρουν τη σωστή απάντηση, μόνο οι 2 θα το καταφέρουν! Εσύ θα είσαι ένας από αυτούς;

Ένα εστιατόριο, μια γυναίκα που βρίσκεται νεκρή στις τουαλέτες, 4 ύποπτοι. Δες προσεκτικά τη φωτογραφία που ακολουθεί. Εξέτασε προσεκτικά όλα τα δεδομένα και γίνε για λίγο αστυνόμος Μπέκας. Μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος και γιατί; Αν νομίζετε ότι βρήκατε την λύση μπορείτε να ελέγξετε την απάντηση που βρίσκεται παρακάτω.

Η απάντηση

Ο δολοφόνος είναι ο πελάτης Νο4 και υπάρχουν τρεις αποδείξεις γι’ αυτό: Λείπει απ’ το τραπέζι του το μαχαίρι (εργαλείο του φόνου που βρίσκεται μάλιστα δίπλα στο θύμα), έχει βγαλμένα ρούχα σαν να προηγήθηκε σωματική επαφή και είναι ακριβώς δίπλα στην πόρτα της τουαλέτας (αν και είναι τουαλέτες γυναικών οι υπόλοιποι πελάτες δεν έχουν τη δυνατότητα να δουν ποιος μπαίνει μέσα). Τέλος, οι πολύ παρατηρητικοί θα είδαν ότι πίσω από το αυτί του δολοφόνου, υπάρχει αίμα…

Το μαθηματικό κουίζ με τον πιγκουίνο και τα μπαλόνια που κανείς δεν το έλυσε με την πρώτη

Το παρακάτω μαθηματικό κουίζ αρκετοί προσπάθησαν να το λύσουν αλλά κανείς δεν τα κατάφερε με την πρώτη, όπως και τον γρίφο με την κοπέλα και το παγωμένο τσάι.

Συγκεκριμένα τον τελευταίο καιρό στα social media κυκλοφορούν αρκετοί γρίφοι και κουίζ που βάζουν τους χρήστες στο διαδίκτυο σε αρκετές δοκιμασίες με αποτέλεσμα να εκπαιδεύσουν τον εγκέφαλο τους. Παρακάτω ακολουθεί μία μαθηματική ακολουθία που βρίσκεται στο κουίζ αυτό όπου και πρωταγωνιστούν ένα αξιολάτρευτο μίνιον, ένας πιγκουίνος, κάποια μπαλόνια και κάποια παπιγιόν.

Κανένας δεν μπορεί να το λύσει με την πρώτη, παρότι είναι φαινομενικά εύκολο. Χρειάζεται παρατηρητικότητα για να κάνει κανείς τις σωστές μαθηματικές πράξεις και να βρει τη λύση.

Δείτε το κουίζ

Παρακάτω μπορείτε να ελέγξετε αν βρήκατε την απάντηση ή έστω αν δεν τα καταφέρατε να δείτε την λύση. Προσοχή μην κλέψετε! Καλή σας επιτυχία!

Δείτε την απάντηση:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share