Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Νύφη βίωσε το απόλυτο απρόοπτο λίγα λεπτά πριν το γάμο! (Video)

Σοκαριστική στιγμή

20 Νοεμβρίου 2020 13:01
Νύφη βίωσε το απόλυτο απρόοπτο λίγα λεπτά πριν το γάμο! (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Απίθανο χουνέρι για νύφη που επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ξεκινήσει τη διαδρομή της για την εκκλησία. Και φυσικά, τα απρόοπτα παραμονεύουν στο γάμο.

Δείτε τι της συνέβη στο βίντεο:

Ενώ, ένας γαμπρός άφησε τη νύφη, διέκοψε το γάμο και έκανε κάτι που μόλις το δείτε θα σας κάνει να δακρύσετε.

Νύφη είχε αμφιβολίες για τον γάμο της και το εκμυστηρεύτηκε στη γιαγιά της - Η ιστορία της θα σας σοκάρει (Video)

Μια νεαρή νύφη, έχει μεγάλες αμφιβολίες για την ημέρα του γάμου της και το εκμυστηρεύεται στη γιαγιά της. Επίσης δείτε τη σοκαριστική στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, που έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media.

Η γιαγιά της με σκοπό να την καθησυχάσει, μοιράζεται μαζί της τη δική της συγκινητική ιστορία, αλλά η μοίρα μιλάει τελευταία αφού η γιαγιά της χωρίς φυσικά να το γνωρίζει, αναφέρεται στον παππού του γαμπρού!

Πόσο μεγάλη έκπληξη είναι το τέλος! Αν και αυτή η ταινία έγινε το 2008, εξακολουθεί ακόμη να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει την πίστη για τη δύναμης της αγάπης!

Δείτε το εκπληκτικό βίντεο:

Νύφη ακύρωσε γάμο - Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που ανακάλυψε για τον σύντροφό της

Την απόφαση να ακυρώσει τον γάμο που είχε προγραμματίσει τους επόμενους μήνες πήρε μία νύφη, ύστερα από μία ανακάλυψη που έκανε για τον σύντροφό της. Μάλιστα, τις... αποκαλύψεις έκανε ο ίδιος ο σύντροφος της κοπέλας.

Συγκεκριμένα, ο Τζος μπήκε στον λογαριασμό του στο Reddit και εξέφρασε τα παράπονά του για το γεγονός πως η Έμα σχεδίαζε να πάρει νυφικό που στοίχιζε περισσότερα από 1.000 δολάρια.

Όμως, η σύντροφός του ανακάλυψε το ποστάρισμα που έκανε, μια και χρησιμοποίησε τα κανονικά του στοιχεία και είχε αποθηκευμένους τους κωδικούς στο κινητό του. Έτσι, πήρε απόφαση να βάλει... τέλος στην σχέση τους. Επίσης, ένα γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα καθώς είδε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share