Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελέφαντας πλησίασε ένα λεωφορείο και το... λήστεψε (βίντεο)

Είχε "παγώσει" ο οδηγός του λεωφορείου

18 Νοεμβρίου 2020 11:41
Ελέφαντας πλησίασε ένα λεωφορείο και το... λήστεψε (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι ένα από τα ζώα τα οποία δεν φοβούνται να πάρουν αυτό που θέλουν ή γενικά να κάνουν ότι θέλουν. Επίσης δείτε τι γίνεται όταν ένας ελέφαντας προσπαθεί να ζευγαρώσει.

Συγκεκριμένα ένας τεράστιος ελέφαντας στέκεται στη μέση του δρόμου, μπλοκάροντας με τον απίθανο όγκο του την κυκλοφορία. Ένα λεωφορείο γεμάτο επιβάτες και ψώνια σταματά μπροστά στο παχύδερμο, δυστυχώς με το παράθυρο του οδηγού ανοιχτό.

Στην αρχή ξεκινά σαν αστείο. Όλοι γελούν που ο ελέφαντας βάζει την προβοσκίδα του μέσα. Όμως ο ελέφαντας μοιάζει να πεινάει πολύ και το λεωφορείο είναι γεμάτο πράγματα, οπότε γιατί να μην κλέψει κάτι; Αλλά η προβοσκίδα του ζώου είναι τεράστια και πολύ δυνατή και είτε επίτηδες είτε κατά λάθος μπορεί πανεύκολα να λιώσει το κεφάλι του οδηγού.

Ένας επιβάτης σπεύδει ν’ αρπάξει ένα τσαμπί μπανάνες για να δώσει στον ελέφαντα και να τον ξεφορτωθούν. Και ο τρομαγμένος οδηγός δίνει κι αυτός κάτι στο τεράστιο ζώο, που ψάχνει παντού στο λεωφορείο. Ευτυχώς, τέλος καλό, όλα καλά. Ο ελέφαντας αρπάζει ικανοποιημένος τις μπανάνες και τους αφήνει να φύγουν.

«Ληστεία μέρα μεσημέρι σε λεωφόρο» σχολιάζει ο δασοφύλακας της ινδικής δασικής υπηρεσίας, που ανέβασε το viral βίντεο στο Twitter.

Δείτε το βίντεο:

Ο ελέφαντας που εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του στην... φυσαρμόνικα

Οι ελέφαντες είναι αρκετά έξυπνα πλάσματα τα οποία κάνουν αρκετά πράγματα όπου μας αφήνουν συνεχώς έκπληκτους όπως όταν αυτά τα ελεφαντάκια βοηθούν το φίλο τους να γλιτώσει ώστε να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ένας θηλυκός ελέφαντας με το όνομα Sengamalam στην Ταμίλ Ναντού της Ινδίας «έριξε» το ίντερνετ με το ιδιαίτερό της κούρεμα. Η Sengamalam φημίζεται και για τον τρόπο που «συστήνεται» στους ανθρώπους, καθώς πολλές φορές επιλέγει να τους καλωσορίσει παίζοντας φυσαρμόνικα!

Ο άνδρας που έχει αναλάβει την περιποίησή της, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα μαλλιά: τη λούζει τρεις φορές τη μέρα το καλοκαίρι και τουλάχιστον μία τις άλλες εποχές. Μάλιστα, ο εκπαιδευτής της τής ζωγραφίζει και το πρόσωπο με διάφορα σχέδια. Αρκετοί είναι αυτοί που επισκέπτονται καθημερινά το ναό Rajagopalaswamy για να τη γνωρίσουν και να τη φωτογραφίσουν.

Δείτε το βίντεο με τις ικανότητες του ελέφαντα:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share