Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αχαΐα: Η νύφη το έσκασε λίγο πριν το γάμο και...

Απίστευτο περιστατικό!

18 Νοεμβρίου 2020 11:21
Αχαΐα: Η νύφη το έσκασε λίγο πριν το γάμο και...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η νύφη το έσκασε δεν είναι μόνο ο τίτλος χολιγουντιανής ταινίας με τη Τζούλια Ρόμπερτς, αλλά και ένα γεγονός που συνέβη, πριν λίγες μέρες, στην περιοχή της Αιγιαλείας, στην Αχαΐα. Η νύφη το έσκασε: Άφησε σημείωμα στον γαμπρό ότι δεν θέλει να τον παντρευτεί

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η νύφη άφησε σημείωμα στον γαμπρό, με τον οποίο ήταν αρραβωνιασμένη εδώ και καιρό και του γνωστοποιούσε ότι δεν επιθυμεί να τον παντρευτεί. Η νύφη το έσκασε: Δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως οι καλεσμένοι και στήθηκαν στην εκκλησία.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η γυναίκα πήρε τη απόφαση αυτή μόλις λίγες μόνο ώρες πριν από την τέλεση του μυστηρίου και έτσι οι οικογένειες τους δεν πρόλαβαν να ειδοποιήσουν τους προσκεκλημένους για τη ματαίωση του γάμου, με συνέπεια οι περισσότεροι από αυτούς να στηθούν στην εκκλησία.

Αξίζει να διαβάσετε για άλλη μια ιστορία όπου γαμπρός ξεσπάει σε κλάματα όταν βλέπει τη νύφη να φτάνει στο πλάι του.

Γαμπρός ετοιμαζόταν να βγάλει φωτογραφία με τους φίλους του - Τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν... (Video)

Ο γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

Έχουμε διάφορα fail σε γάμους και συνήθως αρνητικοί πρωταγωνιστές είναι οι νύφες λόγω... νυφικού. Συνήθως το πατάνε και κάτι πάει στραβά, όμως σε αυτή την περίπτωση η γκάφα ανήκει σε άλλο φύλο.

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο - Αυτό που έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε.

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρας με την γυvαίκα τoυ να πεθαίνει από καρκίvο λίγο μετά το γάμo. Όταv άvοιξε τυχαία τον υπολογιστή της τoυ «κόπηκε» η αvάσα.

Το ζευγάρι είναι έτοιμο να παντρευτεί. Τότε, ο γαμπρός άρχισε... (Video)

Οι καλεσμένοι του Stuart θα μπορούσαν να είχαν μαντέψει ότι θα είχε προγραμματιστεί κάποια έκπληξη. Αλλά όταν η ερώτηση, «Μπορώ να έχω τα δαχτυλίδια, παρακαλώ;» έγινε από τον Bratton, το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του Stuart έδωσε σε όλους την περίεργη αίσθηση ότι ο γαμπρός θα έκανε κάτι ασυνήθιστο.

Στη συνέχεια, η μέρα του γάμου απέκτησε ενδιαφέρον. Μία εβδομάδα πριν από το γάμο του με τη Vicky, ο Stuart έκανε όλες τις προετοιμασίες για το περίτεχνο σχέδιό του και ο μόνος που εμπλέκονταν ήταν ο Bratton.

Η αντίδρασή του καθώς βρισκόταν δίπλα στον Stuart και τη Vicky κατά την αλλαγή των δαχτυλιδιών, έδειξε ότι το σχέδιο του Stuart δουλεύει πραγματικά.

Η Vicky περίμενε κάποια πλάκα από τον Stuart, αλλά παρακολουθήστε την έκφρασή της καθώς βλέπει το σχέδιο του Stuart να ξεδιπλώνεται – αυτό το ζευγάρι είναι εντελώς φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο. Μάλιστα δεν είναι η πρώτη ιστορία νεόνυμφων που γίνεται viral, δείτε εδώ το λόγο που ένας γαμπρός διέκοψε την τελετή.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share