Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λιοντάρι κάνει βόλτες ανενόχλητο σε... πάρκινγκ (βίντεο)

Κανείς δεν πίστευε στα μάτια του

17 Νοεμβρίου 2020 12:14
Λιοντάρι κάνει βόλτες ανενόχλητο σε... πάρκινγκ (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμο προκαλούν τα μεγάλα λιοντάρια όχι μόνο στη φύση αλλά και γενικά στον κόσμο όπως για παράδειγμα όταν κάποιοι άνθρωποι βρέθηκαν μάρτυρες σε μία τρομακτική αναμέτρηση τριών λιονταριών για την κυριαρχία.

Για αυτό σκεφτείτε λοιπόν ένα τέτοιο τεράστιο λέοντα να περπατά δίπλα σας, ενώ εσείς ψάχνετε να παρκάρετε ή κατευθύνεστε στο αμάξι σας για να το πάρετε και να φύγετε. Συγκεκριμένα κάτι τέτοιο συνέβη και στο παρακάτω βίντεο που ανέβηκε στο Twitter κι έγινε viral.

Ένα επιβλητικό αρσενικό λιοντάρι φαίνεται να βασίζει μεγαλοπρεπώς ανάμεσα σε παρκαρισμένα και αυτοκίνητα που περιμένουν να παρκάρουν. Το βλέμμα του λέοντα μοιάζει λες και ψάχνει για κάτι και πείτε μου εσείς εάν ήσαστε εκεί και το βλέπατε πως δεν θα σκεφτόσαστε ότι κοιτάει για σας για να σας αρπάξει.

Το στέλεχος της δασικής υπηρεσίας της Ινδίας που ανέβασε το βίντεο μοιάζει πιο ψύχραιμο. «Είναι σαν το λιοντάρι να έχασε το αμάξι του στο πάρκινγκ» γράφει ο Παρβίν Κασβάν για τον λέοντα.

Δείτε το βίντεο:

Όταν ο Βασιλιάς της Ζούγκλας... κοιμάται του καλού καιρού (βίντεο)

Τα λιοντάρια μπορεί να είναι τα πιο τρομακτικά και μεγαλόσωμα ζώα τα οποία δεν πλησιάζεις έστω και για να τα χαϊδέψεις αλλά όταν κοιμούνται γίνονται αυτομάτως αθώα. Επίσης μία λιονταρίνα ευχαριστεί τον άνθρωπο που την έσωσε μετά από πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα ένα σπάνιο θέαμα ενός αρσενικού λιονταριού να ροχαλίζει σαν τρένο καταγράφηκε σε βίντεο που αμέσως έγινε viral. Με αρκετούς από εμάς να αντιμετωπίζουν προβλήματα αϋπνίας εξαιτίας του άγχους από τον κορωνοϊό, το ροχαλητό ενός λιονταριού έγινε αμέσως viral. Το θηρίο είχε έναν εξίσου θορυβώδη ύπνο, λες και ήταν στη μέση ενός ονείρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο ανέβηκε στο twitter κι έγινε αμέσως viral, με τους απανταχού χρήστες να εκδηλώνουν το θαυμασμό τους για το ροχαλητό του λέοντα.

Δείτε το βίντεο:

Πήρε το ρίσκο για ένα τετ α τετ με λιοντάρι - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)

Τι μπορεί να συμβεί όταν θελήσει κάποιος να έρθει σε τετ α τετ με ένα εξαγριωμένο λιοντάρι; Το τόλμησε ένας άντρας έχοντας τοποθετήσει κάμερα στο κεφάλι του. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα δείτε μια απίστευτη ιστορία όταν λιοντάρι πήγε να επιτεθεί σε κοριτσάκι.

Δείτε τι κατέγραψε:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share