Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή - Δεν πίστευαν αυτό που είδαν (Video)

Δεν μπορούσαν να το πιστέψουν

16 Νοεμβρίου 2020 13:14
Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή - Δεν πίστευαν αυτό που είδαν (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Κάτι μοναδικό κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας ενός σπιτιού που είχε τοποθετηθεί από τους ιδιοκτήτες στην αυλή που βρίσκεται στο πίσω μέρος της οικίας τους. Μάλιστα, μόλις πήραν στα χέρια τους το υλικό και είδαν το βίντεο, δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Το περιστατικό έγινε στην περιοχή Ντρέικ που βρίσκεται σε υψόμετρο στο Κολοράντο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής. Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, όλα έδειχναν ιδιαίτερα ήσυχα στην αυλή του σπιτιού. Ωστόσο, δευτερόλεπτα αργότερα τα πάντα άλλαξαν. Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξαν οι ιδιοκτήτες του νησιού στις 4:00 έκανε την εμφάνισή της μία αρκούδα στην αυλή. Ενώ, μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της και πάγωσε όταν είδε τι της έκανε η γυναίκα που την πρόσεχε.

Αρχικά, ξεκίνησε την έρευνά της στο σημείο και περισσότερο στο... μπάρμπεκιου. Στην συνέχεια πήδηξε τον φράκτη και βρέθηκε μπροστά στην κάμερα. Αφού την επεξεργάστηκε για λίγο, αποφάσισε να συνεχίσει τον δρόμο της και να αποχωρήσει από το σημείο.

Ωστόσο, τα πλάνα από το βίντεο κατάφεραν να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, μια και με το που ανέβηκε στα social media έγινε viral, κυρίως για το γεγονός πως η αρκούδα είχε φτάσει πολύ κοντά στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο:

Τσέκαραν την κάμερα ασφαλείας στην αυλή τους - «Πάγωσαν» μ' αυτό που είδαν (Video)

Μία απίστευτη ανακάλυψη έκανε μία οικογένεια, όταν θέλησε να τσεκάρει το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας που βρισκόταν εκτός του σπιτιού και είχε θέα το πάρκινγκ. Επίσης, ένα ζευγάρι είδε στην κάμερα 3 άνδρες να πλησιάζουν την πόρτα και «πάγωσαν» με τις κινήσεις τους.

Ξαφνικά, έπαθαν σοκ μ' αυτό που είδαν, μια και όπως φαίνεται και στο βίντεο, κοντά στα δέντρα υπάρχει μία «φιγούρα» που κινείται. Μάλιστα, πολλοί χρήστες των social media όταν είδαν το βίντεο που ανέβηκε, υποστήριξαν πως πρόκειται για φάντασμα, ενώ κάποιοι άλλοι τα έριξαν στα φώτα των οχημάτων που περνούσαν.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share