Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Γαμπρός ξεσπάει σε λυγμούς όταν βλέπει τη νύφη - Μόλις φτάνει στο πλάι του... (Video)

«Πάγωσαν» όλοι

16 Νοεμβρίου 2020 11:03
Γαμπρός ξεσπάει σε λυγμούς όταν βλέπει τη νύφη - Μόλις φτάνει στο πλάι του... (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αυτή η στιγμή από το γάμο ενός ζευγαριού, έχει κάνει τους πάντες να «παγώσουν» στα social media. Όταν η νύφη μπήκε στην εκκλησία ο γαμπρός ξέσπασε σε λυγμούς με αποτέλεσμα όλοι οι καλεσμένοι να χειροκροτούν και να συγκινούνται με το συμβάν.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν 4 χρόνια και όπως είπε στην Daily Mail φίλος τους, ερωτεύτηκαν με την πρώτη ματιά. Ο γαμπρός μάλιστα δεν σταμάτησε να κλαίει ακόμη και όταν η νύφη έφτασε στο πλάι και κάθε φορά που την κοίταζε έκλαιγε ακόμη περισσότερο. Ενώ, σε ένα άλλο σοκαριστικό περιστατικό ο γαμπρός ετοιμαζόταν με τους φίλους του να βγάλουν μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως τελικά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελαν.

«Όταν πήγαινε στην εκκλησία ήμουν πολύ χαλαρός. Είχα πει στη μητέρα μου πως δεν θα κλάψω. Βλέποντας την ένιωσα ευτυχισμένος για το τι πραγματικά είχα. Είμαι σε μία τέλεια σχέση μαζί της και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία από το να σ΄αγαπάει κάποιος απεριόριστα», είπε ο γαμπρός.

Δείτε το βίντεο:

Γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο - Αυτό που έκανε θα σας κάνει να δακρύσετε (photo)

Ένας γαμπρός «έχασε» τη σύντροφό του πριν το γάμο. Με αυτό που έκανε όμως θα σας κάνει να δακρύσετε. Μια πραγματική ιστορία που τσακίζει κόκαλα.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για περίπου 12 χρόνια, καθώς είχαν γνωριστεί στο Πανεπιστήμιο. Έπειτα από μερικά έτη αποφάσισαν να παντρευτούν και το 2013 είχαν ορίσει την ημερομηνία. Όμως, τα σχέδιά τους άλλαξαν άρδην, όταν η κοπέλα διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο Ξου Σινάν και η Γιανγκ ανέβαλαν τον γάμο. Η κοπέλα πάλεψε για περίπου 5,5 χρόνια με την επάρατη νόσο, όμως, πριν από μερικές μέρες άφησε την τελευταία της πνοή. Ο Ξου, λίγο πριν τον θάνατο της Γιανγκ είχε ανακαλύψει πως η τελευταία έψαχνε νυφικά στο ίντερνετ, φανερώνοντας την επιθυμία της να παντρευτεί. Όμως, τελικά δεν τα κατάφερε.

Έτσι, ο Ξου ετοίμασε μία ιδιαίτερη τελετή και παντρεύτηκε το πτώμα της, μένοντας δίπλα της για μία εβδομάδα. «Η γυναίκα μου δεν ήθελε να κλάψει κανείς αν πέθαινε. Κι εγώ τα κατάφερα να μην κλάψω, αλλά όταν πήραν το σώμα της για καύση τότε λύγισα», υποστήριξε ο 35χρονος. Επίσης, σοκάρει η ιστορία ενός άνδρας με την γυvαίκα τoυ να πεθαίνει από καρκίvο λίγο μετά το γάμo. Όταv άvοιξε τυχαία τον υπολογιστή της τoυ «κόπηκε» η αvάσα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share