Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2021

34χρονη μπήκε τυχαία στoν υπoλoγιστή τoυ άνδρα της - «Πάγωσε» με αυτό πoυ είδε (Video)

Κάλεσε αμέσως την αστυνομία!

13 Νοεμβρίου 2020 15:56
34χρονη μπήκε τυχαία στoν υπoλoγιστή τoυ άνδρα της - «Πάγωσε» με αυτό πoυ είδε (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ένας πρώην αστυνομικός από τη Νέα Υόρκη, κέρδισε το προσωνύμιο “Κανίβαλος Αστυνομικός” και μάλιστα έγραψε και ένα βιβλίο. Όλα ξεκίνησαν, όταν μια μέρα μπήκε τυχαία η γυναίκα του στον υπολογιστή του.

Ο άνδρας συνελήφθη αμέσως, όταν ανακαλύφθηκε ότι σχεδίαζε να απαγάγει γυναίκες με σκοπό να τις σκοτώσει και να τις φάει. The Untold Story of NYPD’s Cannibal Cop και στο βιβλίο περιγράφει πώς ήταν όταν η γυναίκα του ανακάλυψε ότι αυτός σχεδίαζε να την απαγάγει, να την σκοτώσει και να την φάει.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο βίντεο παρακάτω:

Επίσης, φοβερό είναι αυτό, που έγινε με έναν άνδρα, ο οποίος ήταν ομοφυλόφιλος, αλλά άλλαξε στάση ζωής, έχοντας κάνει ήδη έρωτα με πάνω από 150 άνδρες.

42χρονος έψαχνε απεγνωσμένα οδοντίατρο και δεν έβρισκε - Η αντίδρασή του θα σας σοκάρει

Αδιανόητο είναι αυτό που συνέβη με ένα 42χρονο άνδρα στη Βρετανία, που έψαχνε απεγνωσμένη έναν οδοντίατρο και δεν έβρισκε, με την αντίδρασή του σίγουρα να σας σοκάρει.

Συγκκεριμένα, άρχισε να πίνει μπύρες μέχρι να φτάσει τις οκτώ, προτού σπάσει με τανάλια τα δόντια του. Ο Κρις Σάβατζ παραδέχεται πως πρώτα έπρεπε να μεθύσει πολύ, πίνοντας οκτώ κουτιά μπίρα, κι έπειτα έβγαλε το πρώτο δόντι, ενώ φοβερό είναι αυτό που έκανε 65χρονος μετά από οκτώ χρόνια γάμου.

Περίμενε 24 ώρες κι έβγαλε και το δεύτερο δόντι, αυτή τη φορά νηφάλιος. «Κατέληξα να μεθύσω πάρα πολύ την πρώτη φορά. Έβαλα την τανάλια στο δόντι και μόλις το έκανα, άρχισε ο πόνος. Έτσι περίμενα πέντε λεπτά και σκέφτηκα "πρέπει να το κάνω"» λέει ο 42χρονος ερασιτέχνης οδοντίατρος στη βρετανική ταμπλόιντ, Metro.

«Μετά από 10 λεπτά υπήρξε μεγάλη ανακούφιση, αλλά δεν μπορούσα να βγάλω και το δεύτερο» συνεχίζει ο Κρις.

Έτσι χρειάστηκε να περιμένει ακόμα 24 ώρες για να επαναλάβει τη διαδικασία και με το άλλο δόντι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με οδοντιάτρους, δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να κάνεις τέτοιους είδους επεμβάσεις στον εαυτό σου, καθώς ο μικρότερος από τους κινδύνους που ελλοχεύουν -αυτός της σηψαιμίας- σκοτώνει περίπου 50 χιλ. ανθρώπους κάθε χρονιά.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share