Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ο ελέφαντας που εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του στην... φυσαρμόνικα

Ένα μουσικό ταλέντο γεννιέται

13 Νοεμβρίου 2020 11:11
Ο ελέφαντας που εντυπωσιάζει με τις ικανότητες του στην... φυσαρμόνικα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι ελέφαντες είναι αρκετά έξυπνα πλάσματα τα οποία κάνουν αρκετά πράγματα όπου μας αφήνουν συνεχώς έκπληκτους όπως όταν αυτά τα ελεφαντάκια βοηθούν το φίλο τους να γλιτώσει ώστε να συνεχίσουν το παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ένας θηλυκός ελέφαντας με το όνομα Sengamalam στην Ταμίλ Ναντού της Ινδίας «έριξε» το ίντερνετ με το ιδιαίτερό της κούρεμα. Η Sengamalam φημίζεται και για τον τρόπο που «συστήνεται» στους ανθρώπους, καθώς πολλές φορές επιλέγει να τους καλωσορίσει παίζοντας φυσαρμόνικα!

Ο άνδρας που έχει αναλάβει την περιποίησή της, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα μαλλιά: τη λούζει τρεις φορές τη μέρα το καλοκαίρι και τουλάχιστον μία τις άλλες εποχές. Μάλιστα, ο εκπαιδευτής της τής ζωγραφίζει και το πρόσωπο με διάφορα σχέδια. Αρκετοί είναι αυτοί που επισκέπτονται καθημερινά το ναό Rajagopalaswamy για να τη γνωρίσουν και να τη φωτογραφίσουν.

Δείτε το βίντεο με τις ικανότητες του ελέφαντα:

Πήγε για σαφάρι με σκοπό να δει το μεγαλύτερο ελέφαντα - Αυτό που ακολούθησε θα σας "κόψει την ανάσα"

Σοκ και οργή έχει προκαλέσει η είδηση που αναφέρει ένα Γερμανό τουρίστα να πληρώνει 60.000 ευρώ για μια βόλτα ανάμεσα σε ελέφαντες. Προφανώς και το πρόβλημα δεν ήταν η βόλτα αλλά ο σκοπός της, ο οποίος μόλις είδε το φως της δημοσιότητας άφησε τους πάντες άφωνους.

Ο Γερμανός τουρίστας φωτογραφίζεται υπερήφανος κρατώντας σφιχτά το χέρι του οδηγού του μπροστά από το πτώμα ενός από τους πιο μεγάλους ελέφαντες που έχουν βρεθεί ποτέ στη Ζιμπάμπουε. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ένα τέτοιο θηλαστικό θανατώνεται με τον πλέον χειρότερο τρόπο, δείτε εδώ τον απίστευτο λόγο που εκατοντάδες ελέφαντες βρίσκονται νεκροί στην Αφρική.

Ο ελέφαντας έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια ενός ιδιωτικού σαφάρι στο οποίο πλήρωσε 60.000 δολάρια για τη σχετική άδεια που θα του επέτρεπε να σκοτώσει έναν ελέφαντα.

Το περιστατικό έγινε στο Εθνικό Πάρκο Gonarezhou της Ζιμπάμπουε ωστόσο οι διοργανωτές αρνούνται να αποκαλύψουν το όνομα του Γερμανού υπηκόου

"Πρόκειται για ένα νόμιμο κυνήγι και ο πελάτης δεν έκανε τίποτα λάθος", δήλωσε για τον Γερμανό υπήκοο ένας από τους διοργανωτές, προχωρώντας σε μία πιο προκλητική δήλωση, καθώς είπε ότι ο νεκρός ελέφαντας ήταν ήδη 60 ετών και είχε «σπείρει πολλές φορές τους καρπούς του».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Conservation Task Force της Ζιμπαμπουέ, επιβεβαίωσε το θάνατο του ελέφαντα.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share