Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Έβαλε κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της - Πάγωσε όταν είδε τι της έκανε η γυναίκα που την προσέχει (Video)

Έπαθε σοκ!

12 Νοεμβρίου 2020 07:40
Έβαλε κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της - Πάγωσε όταν είδε τι της έκανε η γυναίκα που την προσέχει (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα έβαλε κρυφή κάμερα στην άρρωστη μητέρα της και πάγωσε όταν είδε τι της έκανε η γυναίκα που την πρόσεχε. Επίσης, σοκάρει το περιστατικό με έναν άνδρα να ακούει ένα φρικτό ήχο στη σοφίτα και να βάζει κάμερα για να μάθει τι ήταν.

Κόρη βλέπει την άρρωστη ηλικιωμένη μητέρα της από κρυφή κάμερα να την χαστουκίζει με θράσος, η νοσοκόμα που την πλήρωνε για να την προσέχει. Το βίντεο που ακολουθεί από την κρυφή κάμερα, έδειξε όσα τραβούσε η άρρωστη 78χρονη μαμά της, από την γυναίκα που είχε βάλει για να την προσέχει. Η Τζίνα Όουεν είδε την 78χρονη μαμά της, τη Σαμπίνα Μάρσντεν, να χαστουκίζεται, να φωνάζει και να της παίρνουν την κουβέρτα της.

Δείτε τι κατέγραψε η κάμερα στο παρακάτω βίντεο:

Έβαλε κρυφή κάμερα γιατί πίστευε πως το σπίτι του ήταν στοιχειωμένο - Τελικά κατέγραψε τη σύντροφό του να...

Ένας άντρας από την Τασμανία αποφάσισε να τοποθετήσει κρυφή κάμερα στο ίδιο του το σπίτι, γιατί πίστευε ότι ήταν στοιχειωμένο και ότι είχε καταληφθεί από… φαντάσματα! Ενώ, μια άλλη νεαρή τοποθέτησε κάμερα στο σπίτι της γιατί πίστευε πως την κλέβει ο συγκάτοικός της.

Όταν επέστρεψε από τη δουλειά του για να δει τι είχε καταγράψει η κάμερα, έμεινε με το στόμα ανοιχτό.

Αντί για… αέρινες υπερφυσικές υπάρξεις, ανακάλυψε ότι η επί 11 χρόνια σύντροφός του είχε ερωτικές σχέσεις με τον ανήλικο γιο του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 28χρονη γυναίκα δήλωσε ένοχη για σύναψη ερωτικής σχέσης με ανήλικο, υποστηρίζοντας όμως ότι δε γνώριζε ότι τα 16 έτη ήταν κάτω από το νόμιμο όριο για συγκατάθεση σε ερωτική επαφή.

Κατά την εκδίκαση της υπόθεσης ακούστηκε ότι η σχέση της 28χρονης με τον 16χρονο γιο του επί 11 χρόνια συντρόφου της ξεκίνησε όταν μια μέρα πήγε στο δωμάτιό του για να συζητήσουν για τα μαθήματα οδήγησης που θα έκανε.

Η συζήτηση μετατράπηκε σε φλερτ, πειράγματα, προχώρησε στα φιλιά και τα χάδια και κατέληξε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Μάλιστα, οι δυο τους συναντήθηκαν κι άλλες φορές σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπου έκαναν σεξ.

Όταν ο πατέρας του παιδιού είδε το βίντεο, ζήτησε εξηγήσεις από τη σύντροφό του, η οποία τότε του είπε ότι δεν ήταν κάτι σοβαρό και ότι η κατάσταση δεν είχε προχωρήσει πέρα από το στάδιο του αγγίγματος. Όμως ο γιος του τού είπε μια διαφορετική ιστορία. Ο πατέρας στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία και η γυναίκα συνελήφθη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share