Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πλησίασε έναν ταύρο για να βγάλει μια selfie - Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπινος νους

Σοκαριστικό!

11 Νοεμβρίου 2020 16:33
Πλησίασε έναν ταύρο για να βγάλει μια selfie - Αυτό που ακολούθησε δεν το χωράει ανθρώπινος νους

Σίγουρα μια selfie δίπλα σε ένα μανιασμένο ταύρο θα ήταν άκρως εντυπωσιακή, αλλά απ' ότι φαίνεται όχι και η πιο ασφαλής επιλογή μιας και κατέληξε σε... τραγωδία. Κι αυτή, δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που μια απλή φωτογραφία έχει τέτοια κατάληξη, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια γυναίκα ήθελε να βγάλει μια selfie με ένα τζάγκουαρ.

O 32χρονος λοιπόν πλησίασε έναν ταύρο με σκοπό να συμμετάσχει σε παραδοσιακό φεστιβάλ στην Ισπανία και να βγάλει μαζί του μια selfie. Δυστυχώς η φωτογραφία αυτή ήταν η τελευταία του 32χρονου.

Το θανατηφόρο περιστατικό έγινε το Σάββατο στο Τολέδο της Ισπανίας. Το φεστιβάλ περιλαμβάνει ταύρους να τρέχουν ελεύθεροι. Ο 32ρονος θέλησε να βγάλει βίντεο με τον μαινόμενο ταύρο ωστόσο τραυματίστηκε σοβαρά στο λαιμό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αλλά ήταν πλέον αργά.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το 2010 ένας ακόμη άνδρας είχε σκοτωθεί σε ανάλογες εκδηλώσεις στην ισπανική πόλη. Από το 1911 μάλιστα ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους σε ανάλογα φεστιβάλ αγγίζει τους 15.

Στέκεται δίπλα από ένα άγαλμα για να βγάλει μια selfie- Λίγα δευτερόλεπτα μετά γίνεται το απίστευτο!

Κι όμως, μια απλή, αναμνηστική selfie μπορεί να καταλήξει σε... τραγωδία, περίτρανη απόδειξη ο κύριος της παρακάτω ιστορίας που ήθελε να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα σε ένα άγαλμα. Αυτή όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που μια selfie γίνεται viral, δείτε εδώ τι συνέβη όταν μια 19χρονη ανέβασε μια selfie με το αγόρι της.

Ένας 50χρονος από την Αυστρία έσπασε κατά λάθος τρία δάχτυλα από το δεξί πόδι του αγάλματος της «Paolina Borghese Bonaparte” ως «νικηφόρας Αφροδίτης» – έργου του Ιταλού γλύπτη Αντόνιο Κανόβα (1757-1822)- στο μουσείο Gypsotheca Antonio Canova στο Ποσάνιο της βόρειας Ιταλίας.

Ο τουρίστας από την Αυστρία προσπαθούσε να πάρει την τέλεια στάση ξαπλώνοντας στα πόδια του αγάλματος όταν προκάλεσε την καταστροφή, ενώ σχεδίαζε να πηδήξει και από τη βάση του έργου Τέχνης του 19ου αιώνα για να βγάλει μια ακροβατική selfie, αλλά όταν σηκώθηκε, μπλέχτηκε ο ιμάντας του σακιδίου του στα δάκτυλα του αγάλματος αποκολλώντας τα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το περιστατικό, ενώ η αστυνομία εντόπισε τον δράστη.

Δείτε το βίντεο:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share