Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα κλουβί με γατάκια απέναντι από ένα κλουβί γεμάτο κουταβάκια; (Video)

Σκέτη γλύκα!

11 Νοεμβρίου 2020 07:35
Τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα κλουβί με γατάκια απέναντι από ένα κλουβί γεμάτο κουταβάκια; (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Γατάκια και κουτάβια δείχνουν λίγο φοβισμένα στην αρχή, αλλά στη συνέχεια γίνονται μια μεγάλη παρέα και δεν σταματούν το παιχνίδι! Κάποιοι λένε ότι είναι οι μεγαλύτεροι εχθροί. Σίγουρα πάντως αυτά τα μικρά κουταβάκια και γατάκια, αυτό δεν το έχουν ακούσει ακόμη.

Ένα βίντεο από την πρώτη συνάντηση γάτων και σκύλων έρχεται να αποδείξει ότι η έχθρα.. έρχεται μετά! Τα μικρά γατάκια και τα κουτάβια δεν ξέρουν τι να κάνουν μόλις άνοιξαν τα κλουβιά.

Οι πρώτες τελικά που έκαναν το μεγάλο βήμα προς την έξοδο ήταν οι γάτες (τυχαίο;). Πλησίασαν τα σκυλιά για να τα περιεργαστούν αν και έμοιαζαν λίγο φοβισμένες αρχικά.

Στη συνέχεια το επόμενο βήμα το έκαναν τα σκυλιά. Η κατάληξη; Γατάκια και κουτάβια έγιναν μια μεγάλη, χαριτωμένη παρέα! Δείτε το βίντεο που έχει ήδη πάνω από 5 εκατομμύρια προβολές στο Youtube!

Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε τι πρέπει να κάνετε αν ο σκύλος σας τραβάει.

Ο σκύλος που παίζει... ντραμς και ξετρελαίνει όλο το διαδίκτυο (βίντεο)

Τα σκυλιά μπορούν να μας χαρίσουν τις πιο απίστευτες και αξιολάτρευτες στιγμές χωρίς να το καταλαβαίνουν τα ίδια πολλές φορές όπως όταν αυτό ο σκύλος προσπάθησε να κρύψει τη ζημιά που έκανε με το φαγητό του με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο.

Συγκεκριμένα ένα βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου το οποίο αρκετοί χρήστες των social media το έχουν μοιραστεί διότι πρόκειται για ένα απίστευτο γεγονός με ένα dachshund να συνοδεύει εκπληκτικά έναν τραγουδιστή. Η χαρούμενη ουρά του σκύλου δίνει ρυθμό στον ιδιοκτήτη του για να τραγουδήσει κάντρι μουσική.

Δείτε το βίντεο:

Σκύλος «δίνει στεγνά» τον κολλητό του χωρίς δεύτερη σκέψη και... (Video)

Ένα γαλλικό bulldog βρίσκει τον μπελά του, όταν ο κολλητός του ράτσας Bull Mastiff τον καρφώνει για μια ζημιά χωρίς να έχει καθόλου τύψεις! Το αφεντικό του ρωτάει το δεύτερο σκυλί ποιός έκανε τη ζημιά με το χαρτί και εκείνο απαντάει και δείχνει χωρίς δεύτερη σκέψη...

Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε άλλη μια όμορφη ιστορία με ένα σκύλο που συνάντησε ξανά τον ιδιοκτήτη του έπειτα από 8 χρόνια, θα πάθετε σοκ από την αντίδρασή του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share