Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όταν ο Βασιλιάς της Ζούγκλας... κοιμάται του καλού καιρού (βίντεο)

Ώρα για ξεκούραση

10 Νοεμβρίου 2020 16:16
Όταν ο Βασιλιάς της Ζούγκλας... κοιμάται του καλού καιρού (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα λιοντάρια μπορεί να είναι τα πιο τρομακτικά και μεγαλόσωμα ζώα τα οποία δεν πλησιάζεις έστω και για να τα χαϊδέψεις αλλά όταν κοιμούνται γίνονται αυτομάτως αθώα. Επίσης μία λιονταρίνα ευχαριστεί τον άνθρωπο που την έσωσε μετά από πολλά χρόνια.

Συγκεκριμένα ένα σπάνιο θέαμα ενός αρσενικού λιονταριού να ροχαλίζει σαν τρένο καταγράφηκε σε βίντεο που αμέσως έγινε viral. Με αρκετούς από εμάς να αντιμετωπίζουν προβλήματα αϋπνίας εξαιτίας του άγχους από τον κορωνοϊό, το ροχαλητό ενός λιονταριού έγινε αμέσως viral. Το θηρίο είχε έναν εξίσου θορυβώδη ύπνο, λες και ήταν στη μέση ενός ονείρου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το βίντεο ανέβηκε στο twitter κι έγινε αμέσως viral, με τους απανταχού χρήστες να εκδηλώνουν το θαυμασμό τους για το ροχαλητό του λέοντα.

Δείτε το βίντεο:

Πήρε το ρίσκο για ένα τετ α τετ με λιοντάρι - Δείτε τι κατέγραψε η κάμερά του (Video)

Τι μπορεί να συμβεί όταν θελήσει κάποιος να έρθει σε τετ α τετ με ένα εξαγριωμένο λιοντάρι; Το τόλμησε ένας άντρας έχοντας τοποθετήσει κάμερα στο κεφάλι του. Και το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ενώ παράλληλα δείτε μια απίστευτη ιστορία όταν λιοντάρι πήγε να επιτεθεί σε κοριτσάκι.

Δείτε τι κατέγραψε:

Εικόνες που σοκάρουν: Μανιασμένη λεοπάρδαλη κατασπαράζει δύο λιοντάρια! (Video)

Το λιοντάρι μπορεί να θεωρείται πως είναι ο «βασιλιάς της ζούγκλας», αλλά μια λεοπάρδαλη έφερε την ανατροπή, βάζοντάς τα με δύο εξ αυτών μάλιστα, ενώ αυτό που τους κάνει στο τέλος φαίνεται, ότι θα το θυμούνται για πάντα. Επίσης, σοκαριστικά πλάνα δείχνουν ένα ατίθασο λιοντάρι να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα ενός αυτοκινήτου με τα δόντια του.

Τα άγρια ζώα της σαβάνας, σε αρκετές περιπτώσεις, έχουν παρόμοιες προτιμήσεις στο φαγητό τους, με αποτέλεσμα να έρχονται σε αντιπαράθεση. Κάπως έτσι, στο ακόλουθο βίντεο, τα λιοντάρια και η λεοπάρδαλη κυνηγούν την ίδια τροφή, αλλά στο τέλος γίνεται ανατροπή.

Στο κυνήγι αυτό τα λιοντάρια δεν καταφέρνουν να πιάσουν κανένα ζώο, αλλά η λεοπάρδαλη αντιθέτως πετυχαίνει το σκοπό της, αφήνοντας τους ανταγωνιστές της… νηστικούς να την παρακολουθούν να απολαμβάνει το γεύμα της.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share