Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έβαλε τη γιαγιά του να τηγανίσει αυγά κι έγινε viral - O λόγος θα σας σοκάρει

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου!

8 Νοεμβρίου 2020 19:41
Έβαλε τη γιαγιά του να τηγανίσει αυγά κι έγινε viral - O λόγος θα σας σοκάρει

Αυτή η γιαγιά έψαχνε να βρει έναν τρόπο για να προστατευτεί από το καυτό λάδι όταν τηγανίζει και τον βρήκε!

Δεν φαντάστηκε όμως ότι μέσα σε λίγες ώρες θα γινόταν viral σε όλο τον κόσμο και θα σκόρπιζε άφθονο γέλιο χάρη στην εφευρετικότητα της! Ωστόσο, viral έγινε και η πρωτότυπη ευχή αυτής της γιαγιάς που έκλεισε τα 104.

Ο εγγονός της δημοσίευσε μια φωτογραφία με τίτλο "Η τεχνική της γιαγιάς μου για να μαγειρεύει με καυτό λάδι». Κι αυτή ήταν η αρχή...

Από κάτω τα σχόλια ξεπέρασαν τις 1,5 χιλιάδες, ενώ τα like τις 70 χιλιάδες -γεγονός που καθιστά τη γιαγιά πραγματική influencer!

Στη φωτογραφία λοιπόν βλέπουμε τη γιαγιά να έχει κόψει ένα μεγάλο πλαστικό μπουκάλι, 1,5 λίτρου, και να έχει αφαιρέσει το κάτω μέρος. Η ίδια έβαλε μέσα το χέρι της, ώστε να πιάσει την κουτάλα, το χερούλι της οποίας πέρασε μέσα από το στόμιο. Από πάνω έβαλε μια πετσέτα, για επιπλέον προστασία. Μαγκάιβερ η γιαγιά!

My grandma’s technique for cooking with hot oil
by u/ItsMe_YO in funny

Αν και το συγκεκριμένο hack θα μπορούσε να είναι ακόμα και βοηθητικό, μάλλον η χαριτωμένη αυτή κυρία κάνει τον γύρο του διαδικτύου για τη γλυκύτητά της και επειδή μας κάνει όλους να νοσταλγούμε τις δικές μας γιαγιάδες, που πάντα μας έφτιαχναν τα πιο νόστιμα φαγητά.

Έβαλε την 83χρονη γιαγιά στο ασθενοφόρο κι έμεινε στο σπίτι - Αυτό που έδειξε η κρυφή κάμερα είναι εξοργιστικό

Ένα φρικιαστικό περιστατικό έδειξε η κρυφή κάμερα σε ένα σπίτι, με έναν υπεύθυνο γηροκομείου στη Βρετανία να βάζει την 83χρονη γιαγιά σε ένα ασθενοφόρο, όταν αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας και να μένει πίσω, για να κάνει κάτι εξοργιστικό.

Οι άνθρωποι του γηροκομείου είχαν υποψιαστεί, συγκεκριμένα, τον 33χρονο Άνταμ Μπρουκς και μόλις μπήκε στο ασθενοφόρο η Τζάκι Ουάιτ, τον… τσάκωσαν να ψάχνει τα πολύτιμα αντικείμενα, που είχε φέρει μαζί της. Η τρόφιμη βρισκόταν στον οίκο ευγηρίας από τις 25 Αυγούστου 2019 και φαίνεται, ότι ο Μπρουκς ήξερε πολύ καλά πού τα κρύβει, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω και να επιχειρήσει να τα λεηλατήσει.

Ο ίδιος, φυσικά, δεν είχε κανένα δικαίωμα να μπει στο δωμάτιο, αλλά βρήκε το πρόσχημα στη διακομιδή της ηλικιωμένης για να… μπουκάρει, για να κλέψει χρήματα. Η Ουάιτ, δυστυχώς, κατέληξε, με την οικογένειά της να είναι συντετριμμένη από όσα συνέβησαν, καθώς πέραν της απώλειας του αγαπημένου τους προσώπου, έπρεπε να αντιμετωπίσουν την παράνομη πράξη ενός ανθρωπόμορφου τέρατος, ενώ απίστευτο είναι αυτό που είδε 32χρονος μέσω της κρυφής κάμερας στο δωμάτιο της κοπέλας του.

Η δικαίωση ήρθε, βέβαια, για τους δύο, με τον Μπρουκς να φυλακίζεται για 27 μήνες μετά από αυτή την πράξη, έχοντας πιαστεί επ’ αυτοφώρω. Ο ένας εκ των γιων της Τζάκι, Μάρτιν Ουάιτ, δεν έκρυψε το σοκ και τον τρόμο του στο δικαστήριο για αυτό που είδε, αφού ο άνδρας εντοπίστηκε από την κάμερα να κλέβει τα αντικείμενα αυτά μόλις δύο ώρες μετά το θάνατό της.

«Μας είπαν οι γιατροί, ότι ένα από τα τελευταία πράγματα που έπρεπε να κάνουμε, ήταν να πάμε να δούμε τι γίνεται και αναρωτιέμαι, αν η μητέρα μου ήταν ενήμερη για το τι συνέβαινε. Ήταν δύσκολο να αντιληφθούμε όλοι στην οικογένεια, ότι κάποιος που λογιζόταν ως φίλος, μας εκμεταλλευόταν με αυτό τον ψυχρό τρόπο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάρτιν, με το σοκ να ισχύει για όλη την οικογένεια, όπως και το αίσθημα, ότι στο τέλος αποδόθηκε δικαιοσύνη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share