Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Την έδιωξαν από το αεροπλάνο λόγω του... στήθους της (βίντεο)

Απίστευτο σκηνικό

8 Νοεμβρίου 2020 16:43
Την έδιωξαν από το αεροπλάνο λόγω του... στήθους της (βίντεο)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα απίστευτο περιστατικό έγινε με "θύμα" το μοντέλο Ιβ Τζ. Μαρί η οποία επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο για να ταξιδέψει με τον επτάχρονο γιο της από το Ντάλας στην πόλη Τάλσα. Επίσης δείτε την απίστευτη διπλή ζωή μια γυναίκας που το πρωί δούλευε ως αισθητικός και το βράδυ βαρόνος των ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα λίγο πριν την απογείωση, κάποιες αεροσυνοδοί την πλησίασαν και της ζήτησαν να κατέβει από το αεροπλάνο. Ο λόγος ήταν ότι η influencer και μοντέλο του Playboy φορούσε ένα λεοπάρ σύνολο με βαθύ ντεκολτέ, που αναδείκνυε το πλούσιο στήθος της.

Αυτό το σύνολο θεωρήθηκε ανάρμοστη περιβολή από ορισμένα μέλη του πληρώματος, που ενημέρωσαν την νεαρή μητέρα ότι παραβιάζει τον κανονισμό της εταιρείας όσον αφορά στο dress code των επιβατών, και της ζήτησαν να αποχωρήσει από την πτήση.

Η influencer περιγράφει την εμπειρία της ως άκρως εξευτελιστική και αγχωτική, δεδομένου ότι επρόκειτο για το δεύτερο σκέλος του ταξιδιού της και ουσιαστικά κινδύνεψε να «ξεμείνει» σε ένα αεροδρόμιο μακριά από το σπίτι της. Όταν κάλεσε στη συνέχεια την αεροπορική εταιρεία για να διαμαρτυρηθεί, η Southwest Airlines της προσέφερε αποζημίωση 100 δολαρίων σαν αποζημίωση, όμως η Ιβ επιμένει πως αυτό δεν είναι αρκετό και απαιτεί δημόσια συγγνώμη από την εταιρεία.

Δείτε το βίντεο:

36χρονη έκανε χαμό στο αεροπλάνο για τον πιο αδιανόητο λόγο - Ο άνδρας της…

Απίθανο σκηνικό υπήρξε σε αεροπλάνο, στο οποίο 36χρονη γυναίκα αντέδρασε σε όσα έμαθε για τον άνδρα της και έκανε χαμό για τον πιο αδιανόητο λόγο.

Σε βίντεο που τράβηξε επιβάτης της «πτήσης του τρόμου», το ζευγάρι αρχικά ακούγεται να φιλονικεί με τη γυναίκα να βρίζει χυδαία τον άνδρα, κατηγορώντας τον ότι κοίταξε άλλη γυναίκα, ενώ φοβερό είναι αυτό που έγινε με γυναίκα που δεν είχε καταλάβει πως υπήρχε κάμερα στο αυτοκίνητο.

Καθώς οι φωνές γίνονται όλο και πιο έντονες, μια αεροσυνοδός παρεμβαίνει και ζητά από τη γυναίκα να αλλάξει θέση, αλλά εκείνη αρνείται, καθώς είναι σε έξαλλη κατάσταση.

Τότε η αεροσυνοδός ζητά από τον άνδρα να μεταφερθεί στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, όμως, μόλις εκείνος σηκώνεται, η γυναίκα αρπάζει το λάπτοπ του και του το σπάει στο κεφάλι.

Τελικά, η γυναίκα εκδιώχθηκε από την πτήση ενώ δεν έγινε γνωστό αν της ασκήθηκε και δίωξη.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share