Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτή η νύφη λίγο πριν το γάμο ζήτησε από τους καλεσμένους να...

Αδιανόητο!

7 Νοεμβρίου 2020 17:48
Αυτή η νύφη λίγο πριν το γάμο ζήτησε από τους καλεσμένους να...

Μια νύφη από το Νιού Τζέρσεϊ των ΗΠΑ χαρακτηρίστηκε πρόστυχη όταν προσπάθησε να πείσει τους καλεσμένους στον γάμο να κάνουν στο νεόνυμφο ζευγάρι δώρα 30 χιλ. δολαρίων (περίπου 25 χιλ. ευρώ) για να καλυφθεί το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης και το μηνιαίο ταξίδι του μέλιτος στην Ευρώπη. Ωστόσο, σοκ προκαλεί ένας νταής γαμπρός που χαστούκισε τη νύφη.

Η εξωφρενική προγαμιαία ανάρτηση της νύφης στο Facebook ανέβηκε στο Reddit κι έγινε viral. Στο ποστ της, η γυναίκα ζητά από τους καλεσμένους να μην φοβηθούν τον κορωνοϊό και να πάνε στον γάμο, έχοντας ετοιμάσει πρώτα τα πορτοφόλια τους.

Στόχος είναι το γαμήλιο ζευγάρι να συγκεντρώσει 20 χιλ. δολάρια -τόσο είναι το κόστος της γαμήλιας δεξίωσης- ποσό που, όπως γράφει η νύφη, φυσικά, θα επιστρέψει στους καλεσμένους μέσω των καταπληκτικών εδεσμάτων και των ποτών.

Θα ήταν καταπληκτικό, γράφει η νύφη στην ανάρτησή της, εάν καλυπτόταν το ποσό των 30 χιλ. δολαρίων που απαιτείται για τον μήνα που θα περάσει το νεόνυμφο ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος, στην Ευρώπη.

Μάλιστα, η γυναίκα υπόσχεται και πικάντικα ανταλλάγματα σε όσους από τους καλεσμένους βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Για προσφορές από 0 έως 1.000 δολάρια, η νύφη θα στείλει μια ευχαριστήρια κάρτα με το σημάδι των χειλιών της με κραγιόν.

Για δώρα από 1.000 έως 1.500 δολάρια οι καλεσμένοι θα λάβουν το στριγκάκι της νύφης. Για δώρα από 1.500 έως 2.500 δολάρια το ζευγάρι θα προσφέρει μια καυτή νύχτα μαζί τους, ενώ για προσφορές 3.500 έως 5.000 η νύφη υπόσχεται ένα προσωπικό πάρτι με τους νεόνυμφους.

Τώρα για δώρα 5.000 έως 6.500 δολαρίων, οι γενναιόδωροι καλεσμένοι θα πάνε μαζί με το ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος, για να τους κακομάθουν, αλλά θα κοιμούνται στον καναπέ.

Δείτε την ανάρτησή της:

Γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα! Το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που έπαιξε στα video wall (Video)

Ένας γαμπρός τίναξε τον γάμο στον αέρα, όταν έπαιξε το απαγορευμένο βίντεο της νύφης που στα video wall! Η τελετή έγινε κανονικά και άπαντες βρέθηκαν στο κέντρο που θα φιλοξενούσε την δεξίωση. Όμως, όλα ανατράπηκαν μετά το βίντεο.

Μόλις το ζευγάρι μπήκε στον χώρο, άπαντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και ο εκφωνητής είπε από το μικρόφωνο: «Θα σας δείξουμε βίντεο από το πως μεγάλωσαν οι νεόνυμφοι». Όμως, δευτερόλεπτα αργότερα από το video wall έπαιξε βίντεο με τη νύφη να έχει ερωτικές... περιπέτειες με τον άνδρα της αδερφής της. Όπως καταλαβαίνετε ακολούθησε χαμός!

Δείτε τα βίντεο:

Επίσης, ένας απίστευτος χαμός προκλήθηκε πριν την τέλεση ενός γάμου, καθώς η νύφη, λίγο πριν μπει στην εκκλησία, αρνήθηκε να κάνει είσοδο και φώναζε σε έξαλλη κατάσταση, μετά την ανακάλυψη που έκανε στον δρόμο προς το ναό.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share