Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάθετε αν είστε ιδιοφυΐες μέσα σε... 10 δευτερόλεπτα

Απίστευτο τεστ

7 Νοεμβρίου 2020 15:03
Μάθετε αν είστε ιδιοφυΐες μέσα σε... 10 δευτερόλεπτα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρακάτω το τεστ που θα βρείτε δεν έχει σχέση με την προσωπικότητα του καθενός ούτε αναλύει συμπεράσματα σχετικά με την προσωπικότητα του ανθρώπου. Πρόκειται για ένα τεστ παρατηρητικότητας και αποδεικνύει ότι το μυαλό του ανθρώπου πολλές φορές ακολουθεί τους δικούς του κανόνες. Επίσης δοκιμάστε τις ικανότητες σας να λύσετε τους δύο γρίφους που βάζει η Google στους υποψήφιους υπαλλήλους της.

Συγκεκριμένα για να κάνετε σωστά το τεστ μετρήστε 10 δευτερόλεπτα και μην διαβάσετε την απάντηση πριν από το αγγλικό κείμενο. Κοιτάξτε το παρακάτω κείμενο και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα, μετρήστε πόσα “F” έχει.

Παρακάτω το κείμενο:

FINISHED FILES ARE THE RESULT OF YEARS OF SCIENTIFIC STUDY COMBINED WITH THE EXPERIENCE OF YEARS

Η απάντηση του τέστ:

Μετρήσατε τρία; Μήπως τέσσερα; Πόσοι βρήκατε ότι είναι έξι; Για κάποιο λόγο, συνήθως ο ανθρώπινος εγκέφαλος προσπερνάει και δεν καταγράφει το «OF» αν και το διαβάζει. Σύμφωνα με τους εμπνευστές του τεστ, όσοι απάντησαν τρία είναι φυσιολογικοί. Όσοι μέτρησαν τέσσερα ή πέντε, αν και σπάνιο, είναι πολύ παρατηρητικοί. Όσοι μέτρησαν έξι μέσα σε 10 δευτερόλεπτα είναι ιδιοφυΐες και φυσικά βρήκαν τη σωστή απάντηση

Το τεστ της CIA για το Halloween που δυσκόλεψε όλο το διαδίκτυο

Από ότι φαίνεται η CIA λατρεύει τα κουίζ και τις σπαζοκεφαλιές, καθώς κάθε Τρίτη θέτει και ένα νέο τεστ παρατηρητικότητας στους followers της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter. Επίσης προσπαθήστε να λύσετε το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% έχει καταφέρει να λύσει.

Αυτή τη φορά λόγω και του Halloween, η Αμερικανική Υπηρεσία Πληροφοριών μοιράστηκε δύο "τρομακτικές" εικόνες και ζήτησε από τους ακολούθους της να βρουν τις διαφορές. Οι πιο παρατηρητικοί χρήστες του κοινωνικού δικτύου βρήκαν μέχρι και 13 διαφορές ανάμεσα στις δύο εικόνες που περιλάμβαναν κολοκύθες, τάφους, μάγισσες σε σκουπόξυλα, φαντάσματα, τρομακτικά σπίτια κ.α.

Αυτοί που το "παίζουν" κατάσκοποι φαίνεται πώς διασκεδάζουν με τα πανέξυπνα παιχνίδια της CIA και ελπίζουν να βρουν μια θέση ανάμεσα στους καλύτερους πράκτορές της.

Πόσα μπορείτε να βρείτε;

Η λύση:

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share