Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πήγε να κλέψει την τσάντα μιας εγκύου - Εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Αδιανόητο!

6 Νοεμβρίου 2020 15:08
Πήγε να κλέψει την τσάντα μιας εγκύου - Εκείνη μπήκε στο αυτοκίνητο και...

Αυτή η 26χρονη έγκυος περπατούσε αμέριμνη όταν ένας άντρας την πλησιάσει και προσπάθησε να της κλέψει την τσάντα. Αυτό που ακολούθησε όμως δεν έχει προηγούμενο. Αυτή δεν είναι η μοναδική ιστορία με πρωταγωνίστρια μια έγκυο που κάνει το γύρο του διαδικτύου, δείτε εδώ πώς αντέδρασε η μητέρα μιας 19χρονης που ισχυριζόταν πως είναι έγκυος.

Κάμερες κατέγραψαν το σκηνικό, μα το παράδοξο δεν ήταν η ληστεία αλλά η αντίδραση της εγκύου καθώς όχι απλά έπιασε τον κλέφτη αλλά τον χτύπησε με το αυτοκίνητό της με σκοπό να πάρει πίσω την τσάντα της και ο δράστης να συλληφθεί.

Η 26χρονη είπε πως ο επίδοξος ληστής έτρεξε με την τσάντα της και αυτή τον καταδίωξε τρέχοντας στην αρχή, αλλά μετά πήγε και πήρε το αυτοκίνητό της επειδή είναι έγκυος. "Είχε την τσάντα μου και έτρεξε και εγώ τον κυνήγησα. Είμαι πέντε μηνών έγκυος, οπότε έτρεξα για λίγο, μετά γύρισα πίσω, πήδηξα μέσα στο αυτοκίνητο και τον χτύπησα. Δεν θα τον άφηνα να ξεφύγει. Δεν είναι σωστό, δεν είναι δίκαιο" είπε η 26χρονη.

Είπε στον πατέρα του πως η σύντροφος του είναι έγκυος - Δεν περιμένετε την αντίδρασή του (Video)

Ο γιος ενός μεσήλικα από την Νιγηρία είπε στον πατέρα του πως η σύντροφος του είναι έγκυος, δεν περιμένετε όμως με τίποτα την αντίδρασή του.

Ωστόσο, αυτό είναι μία φάρσα στον πατέρα του, που παραλίγο, όμως, να έχει τα αντίστροφα αποτελέσματα από αυτά που είχε σχεδιάσει. Αρχικά ο νεαρός αποφασίζει να μιλήσει «σοβαρά» με τον πατέρα του για ένα ζήτημα που τον απασχολεί. Ο πατέρας, εμφανώς ταραγμένος, κάθεται στον καναπέ για να ακούσει τί έχει να του πει το βλαστάρι του, αγνοώντας τις πραγματικές προθέσεις του.

Η συνέχεια είναι πραγματικά απολαυστική, καθώς ο νεαρός «θύτης» κομπιάζοντας, τού ξεφουρνίζει ότι άφησε έγκυο την κοπέλα του. Και τότε, ποιος είδε τον πατέρα και δεν τον φοβήθηκε... Επίσης, σε μία άλλη ιστορία μια γυναίκα θέλησε να κάνει μια πλάκα στον φίλο της, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Και έτσι έστησε μια κάμερα, κάθισε στον καναπέ και του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος για να δει την αντίδρασή του.

Αφού παίρνει λίγη ώρα για να συνειδητοποιήσει αυτά που μόλις άκουσε, ο οξύθυμος πατέρας αρχίζει ένα παραλήρημα σχετικά με το μέλλον του γιου του, απειλώντας τον ότι θα τον στείλει πίσω στη Νιγηρία, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αρπάζει ένα σκουπόξυλο, απειλώντας τον νεαρό, που αναγκάζεται να ομολογήσει την αλήθεια.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share