Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Βούτηξε το χέρι της στο τηγάνι με το καυτό ελαιόλαδο - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ!

Αδιανόητο!

5 Νοεμβρίου 2020 14:32
Βούτηξε το χέρι της στο τηγάνι με το καυτό ελαιόλαδο - Μόλις δείτε το λόγο θα πάθετε σοκ!

Γίνεται ένα βίντεο με μια γυναίκα που τηγανίζει σε ελαιόλαδο να γίνει viral. Κι όμως γίνεται και ο λόγος προκαλεί πραγματικό τρόμο.

Το βίντεο έχει διάρκεια μόλις 13 δευτερόλεπτα και δείχνει μια γυναίκα να τηγανίζει και αντί για κάποιο εργαλείο μαγειρικής να χρησιμοποιεί τα... χέρια της. Η ίδια δήλωσε πως οι λαβίδες είναι για τους αποτυχημένους και η αλήθεια είναι πως όχι απλά δεν φαίνεται να καίγεται αλλά, δεν δείχνει καμία απολύτως ενόχληση από το καυτό λάδι. Ωστόσο, μιας και μιλάμε για ελαιόλαδο, δείτε εδώ τι συνέβη όταν ένας άντρας έτριψε το χέρι του με ελαιόλαδο.

Έκανε μπάνιο βάζοντας ελαιόλαδο και μαγειρική σόδα στη σαπουνάδα της - Το αποτέλεσμα μια σκέτη μαγεία

Σκέτη μαγεία ήταν το αποτέλεσμα της απόπειρας που έκανε μια γυναίκα για ένα πιο απολαυστικό μπάνιο, βάζοντας ελαιόλαδο και μαγειρική σόδα, κάτι που είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσετε κι εσείς, μόλις δείτε τι έκανε.

Αυτό που σας ζητείται στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι να κάνετε εισπνοές με αιθέρια έλαια σε συνδυασμό με μαγειρική σόδα για να τονωθείτε με αναζωογονητικές βόμβες ντους. Απλά χρησιμοποιήστε μία από αυτές τις βόμβες στο ντους σας για να απολαύσετε τις μυρωδιές που βοηθούν να γεμίσετε με ενέργεια.

Το υλικό αυτό, λοιπόν, αποδεικνύεται χρήσιμο για ακόμη μια έκφανση της καθημερινότητάς μας, αφού μας βοηθά σε θέματα υγείας, διατροφής ή στις εργασίες συντήρησης του σπιτιού μας. Βάλτε, λοιπόν, και στο μπάνιο σας τη μαγειρική σόδα και θα δείτε το εντυπωσιακό αποτέλεσμα με αυτές τις βόμβες, όπως θα δείτε και στην περίπτωση που ξεμείνετε από οδοντόπαστα, για να βουρτσίσετε ή να λευκάνετε τα δόντια σας.

Υλικά

Μικρό μπολ ανάμειξης

1 φλιτζάνι μαγειρική σόδα

1/2 φλιτζάνι του κιτρικού οξέος

1/2 φλιτζάνι καλαμποκάλευρο

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεβάντας

30 σταγόνες αιθέριο έλαιο λεμονόχορτου

Μπουκάλι ψεκασμού γεμάτο με νερό

Καλούπια από σιλικόνη για τις βόμβες

Εκτέλεση

Ανακατέψτε μαζί τη σόδα, το κιτρικό οξύ και το άμυλο αραβοσίτου σε ένα μικρό μπολ.

Σιγά-σιγά προσθέστε τα αιθέρια έλαια, και ανακατεύετε. Το πορτοκάλι είναι ένα άρωμα που ηρεμεί, η λεβάντα αναζωογονεί μαζί με το λεμονόχορτο.

Ψεκάζετε με ένα μπουκάλι σπρέι νερού, και ανακατεύετε. Συνεχίστε να ανακατεύετε μέχρι το μείγμα να μοιάζει με υγρή άμμο.

Τοποθετήστε το μείγμα σε καλούπια σιλικόνης, και αφήστε το να στεγνώσει για οκτώ ώρες και προσεκτικά το αφαιρείτε από τα καλούπια.

Την επόμενη φορά που θα χρειαστείτε αναζωογόνηση, πετάξτε μια βόμβα στο κάτω μέρος του ντους σας και απολαύσετε την υπέροχη μυρωδιά. Μπορείτε ακόμη και να την προσθέσετε σε μια μπανιέρα για να απολαύσετε ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share