Σάββατο, 28 Μαΐου 2022

Το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% μπορεί να λύσει - Εσύ μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος;

Μια προσπάθεια θα σας πείσει!

2 Νοεμβρίου 2020 16:21
Το αστυνομικό κουίζ που μόνο το 4% μπορεί να λύσει - Εσύ μπορείς να βρεις ποιος είναι ο δολοφόνος;
Από Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη

Οι γρίφοι αποτελούν ένα ενδιαφέρον κομμάτι, το οποίο προσελκύει την προσοχή πολλών ανθρώπων. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τις οφθαλμαπάτες. Για τη λύση ορισμένων γρίφων θα πρέπει κάποιος να βάλει το μυαλό του και πιο συγκεκριμένα τη φαντασία του να δουλέψει. Πρόκειται για ένα τεστ, το οποίο παράλληλα βοηθά το μυαλό να εξασκηθεί. Επίσης, αφορά όλους τους ανθρώπους, χωρίς να λαμβάνεται υπόψιν η ηλικία τους. Ωστόσο, εδώ μπορείτε να δείτε και το γρίφο με τα "οκτώ" που έχει τρελάνει όλο το διαδίκτυο.

Τα δεδομένα της υπόθεσης

Σε αυτή τη φωτογραφία υπάρχουν τέσσερις άνδρες στη σάουνα, με τον ένα να είναι νεκρός. Ο άντρας που πέθανε ήταν δικηγόρος στο επάγγελμα.

Τώρα πάμε στους τρεις υπόπτους. Ο ένας δικηγόρος και αυτός κρατά έναν φάκελο με υπόθεση. Ο δεύτερος είναι τραπεζικός και κρατά ένα θερμός. Ο τελευταίος είναι μουσικός και ακούει το αγαπημένο του τραγούδι με iPod. Προσπάθησε να το λύσεις πριν δεις την απάντηση. Άσε τη φαντασία σου να δουλέψει! Ποιος είναι ο δολοφόνος και με τι αντικείμενο;

αστυνομικό κουιζ

Η απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος

Ο δολοφόνος είναι ο τραπεζικό υπάλληλος ο οποίος σκότωσε το θύμα με ένα μυτερό κομμάτι πάγου που είχε κρυμμένο στο θερμός. Όταν τον σκότωσε άφησε το πάγο στο έδαφος και έλιωσε με τη θερμοκρασία στη σάουνα.

Το 99% δεν μπορεί: Εσείς μπορείτε να βρείτε τις 6 λέξεις που βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία;

Ξεχάστε τα πάντα, τις γάτες, και τους χιονάνθρωπους που έπρεπε να ανακαλύψετε στα σκίτσα -γρίφους.

Η νέα τάση στο διαδίκτυο είναι το παιχνίδι «βρες τις λέξεις». Αρχικά φαίνεται εύκολο αλλά δεν είναι και τόσο.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία υπάρχουν έξι λέξεις που πρέπει να βρείτε. Είναι παντού. Απαιτείται συγκέντρωση και παρατηρητικότητα.

Μπορείτε να βρείτε τις 6 λέξεις που βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία;

Ορισμένες θα τις ανακαλύψετε πολύ πιο εύκολα και άλλες όχι και τόσο.

Αν όμως δεν τα καταφέρετε, δεν πειράζει, σας έχουμε τις απαντήσεις. Πολλές φορές αρκεί η προσπάθεια….

Μπορείτε να βρείτε τις 6 λέξεις που βρίσκονται σε αυτή τη φωτογραφία;

-Read (στο αυτί του σκύλου)
-Novel (πολυθρόνα)
-Book (στα γυαλιά του άνδρα)
-Story (γυναίκα)
-Words (φυτό)
-Page (αγόρι)

Το 97% των ανθρώπων δεν καταλαβαίνει τι δείχνει η φωτογραφία - Όχι δεν είναι σκάφος!

Το 97% των ανθρώπων δεν καταλαβαίνει τι δείχνει η παρακάτω φωτογραφία! Και όχι δεν είναι σκάφος όσο περίεργο και αν σας φαίνεται αρχικά! Ένα κουίζ που προκαλεί ζάλη. Επίσης, δείτε εάν μπορείτε να βρείτε τις 7 διαφορές που κρύβουν μεταξύ τους αυτές οι δύο εικόνες;

Φωτογραφία

Η φύση και το ανθρώπινο χέρι ήταν πάντα οι καλύτεροι καλλιτέχνες και μπορούν ακόμα να κερδίσουν οποιοδήποτε πρόγραμμα υπολογιστή όταν πρόκειται για συναρπαστικές λήψεις!

Έτσι λοιπόν, αυτή η σπασμένη κεραία αυτοκινήτου μοιάζει με μισόβυθισμένο σκάφος

Κουίζ με φωτογραφία

Ο γρίφος που ''έριξε''' το διαδίκτυο - Μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η μάνα; Το 93% των ανθρώπων απέτυχε

Αυτός ο γρίφος ''έριξε''' το διαδίκτυο - Μπορείς να καταλάβεις ποια είναι η μάνα; Το 93% των ανθρώπων απέτυχε

Όσο για την προσωπικότητά σας, μπορεί να είναι δύσκολο να κρίνετε και να απεικονίσετε ορισμένα χαρακτηριστικά. Κάνε και αυτό: 98% των ανθρώπων δεν μπορεί να βρει το άλογο που κρύβεται στην εικόνα

Ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι δύσκολο να κρίνουμε τις προσωπικότητες, είναι επειδή υπάρχουν τόσες πολλές. Όταν οι προσωπικότητες συγκρούονται, εμφανίζονται αντιθέσεις.

Ένα τεστ προσωπικότητας, θα σας δείξει ψυχολογικά, διαφορετικά χαρακτηριστικά που ενδεχομένως δεν έχετε παρατηρήσει.

Αυτό το συγκεκριμένο τεστ προσωπικότητας, διαχωρίζει τα άτομα σε δύο κατηγορίες. Και οι δύο κατηγορίες, έχουν μοναδικά χαρακτηριστικά. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το δοκιμάσετε!

Δείτε την παρακάτω εικόνα. Υπάρχει ένα παιδί στη μέση και δύο γυναίκες στις αντίθετες πλευρές του. Μαντέψτε ποια γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού.

Εάν νομίζετε ότι είναι η γυναίκα στα αριστερά: Βάση έρευνας, οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν τη γυναίκα στα αριστερά. Ο λόγος είναι ότι φαίνεται μεγαλύτερη και πιο ώριμη.

Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι μια μητέρα πρέπει πάντα να φαίνεται μεγαλύτερη. Δυστυχώς, η γυναίκα στα αριστερά δεν είναι η μητέρα, αλλά επιλέγοντάς την, αποκαλύπτει πολλά για την προσωπικότητά σου.

ο γρίφος που το 93% των ανθρώπων απέτυχε

Αυτή σας η επιλογή αποκαλύπτει ότι έχετε μια δημιουργική πλευρά. Δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια, όπως το ότι τα μαλλιά της γυναίκας είναι πιασμένα σε κότσο.

Σκέφτεστε συνεχώς έξω από το κουτί και κοιτάζετε τη συνολική εικόνα. Θέλετε πάντα τα πράγματα να γίνονται με τον τρόπο σας και προτιμάτε τη δημιουργική ελευθερία από τη δομή.

γρίφος και τεστ πρωσοπικότητας

Απολαμβάνετε τη μουσική, τη ζωγραφική και ακόμη και να σκιαγραφείτε λόγω του δημιουργικού σας μυαλού. Αυτές οι δραστηριότητες σας κάνουν να νιώθετε ζωντανοί. Ένα άλλο σας χαρακτηριστικό είναι η δυνατότητα κοινωνικοποίησής σας οπουδήποτε βρεθείτε.

γρίφος που δεν λύνουν πολλοί

Είστε πάντα το κέντρο της προσοχής και οι άνθρωποι σας θαυμάζουν. Ωστόσο, το απολαμβάνετε όταν περνάτε χρόνο μόνοι σας.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχετε είναι ότι δίνετε εξαιρετικές συμβουλές. Συνδέεστε με τους ανθρώπους σε συναισθηματικό επίπεδο, πράγμα που τους φέρνει πιο κοντά σε εσάς.

Αν επιλέξατε τη γυναίκα στα δεξιά: Αυτή η απάντηση είναι και η σωστή. Αυτή είναι η πραγματική μητέρα του παιδιού.

Η έρευνα δείχνει ότι όταν τα παιδιά παίζουν ή κάνουν κάποια δραστηριότητα, θα βλέπουν τη μητέρα τους. Ο λόγος που το κάνουν αυτό, είναι επειδή θέλουν την έγκριση της μητέρας τους.

δύσκολος γρίφος που έκανε χαμό στο ιντερνετ

Αυτή σας η επιλογή δείχνει ότι δίνετε προσοχή στη λεπτομέρεια. Αυτό σημαίνει ότι το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σας λειτουργεί συνεχώς. Το αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου έχει ιδιότητες όπως της αιτιολογίας και της λογικής.

Αυτό σημαίνει ότι σπάνια αφήνετε τα συναισθήματα να σας εξουσιάσουν. Σκέφτεστε με τον εγκέφαλό σας και όχι με την καρδιά σας. Χρησιμοποιείτε τα γεγονότα αντί για τη διαίσθηση για να αποφασίσετε.

Σπάνια ανοίγεστε στους ανθρώπους επειδή θέλετε να κρατήσετε την ιδιωτική και την προσωπική σας ζωή μυστική.

 γρίφος που ''έριξε''' το διαδίκτυο

Ποια είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα; Το τεστ που αποκαλύπτει τα πάντα για την προσωπικότητά σας

Εσύ μπορείς να βρεις το δράκο στην εικόνα; Μόνο το 4% τα καταφέρνει

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share